Kdy prořezávat stromy ?
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Co je to dnes jaro? Tady ten blázinec v půlce února? Normálně by mělo být mínus deset.
Když jsem to dnes poslouchal v televizi, myslel jsem si, že je konec března.
Když jsem to dnes poslouchal v televizi, myslel jsem si, že je konec března.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Půl metru byste v Praze nepřežili. Ale oni otravují s tím, že hurá do supermarketu a sázet kytičky, hnojit, a nevím co ještě. Vždyť to stejně chcípne, jestli to vyleze.
A s motorovkou vynech třešeň, ta se řeže jindy.
A s motorovkou vynech třešeň, ta se řeže jindy.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Použiju EKKAROVštinu : Ořech strašně chčije. Ten strom je narvanej vodou a prořezávka není žádná legrace...
A jinak: Peckoviny (třešně, višně, broskvoně, meruňky, slivoně) řežeme zásadně v době vegetace
I já jsem jako kluk dostal vynadaný, že lámu na třešni větve, když tam lezu pro třešně. Kupodivu všechny přežily, spíš naopak se rozrostly. A to jsme rozlámali, co se dalo.
A jinak: Peckoviny (třešně, višně, broskvoně, meruňky, slivoně) řežeme zásadně v době vegetace
I já jsem jako kluk dostal vynadaný, že lámu na třešni větve, když tam lezu pro třešně. Kupodivu všechny přežily, spíš naopak se rozrostly. A to jsme rozlámali, co se dalo.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
To máš celkem fuk, u ořechu musím odstranit suché větve, potom ty co lezou za plot a k sousedovi. A taky kvůli zbytečnému listí. Nevyloupaných ořechů máme tolik, že na podzim nemusí být žádný.
U třešně, višně musím oštípat vše, co prostě zavazí a udělám to zaráz, u švestek vlastně to samé a jabloň je mladá, tak potřebuje tvarovat a to dříve než později. Je tam toho každý rok tolik, že by prostě stačila jen polovina a pro druhé se mi trhat zbírat nechce. A musím začít chystat stavbu skleníku (už se chystám 3.-4. rok).
U třešně, višně musím oštípat vše, co prostě zavazí a udělám to zaráz, u švestek vlastně to samé a jabloň je mladá, tak potřebuje tvarovat a to dříve než později. Je tam toho každý rok tolik, že by prostě stačila jen polovina a pro druhé se mi trhat zbírat nechce. A musím začít chystat stavbu skleníku (už se chystám 3.-4. rok).
- Monogatari
- Příspěvky: 100
- Registrován: 03 pro 2017, 01:00
- Bydliště: Holešov
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
To se vezme pytlík, palička na maso, roztluče se to a krmí se s tím sýkorky. Máš vidět, jak to mizí.p32 píše:...Nevyloupaných ořechů máme tolik, že na podzim nemusí být žádný...
Jen ten binec kolem je trošku problém. Hrabou se v tom jak bába v koksu.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]