Mikrovlnka (HP, přesunuto)
Moderátor: Moderátoři
- Artaban001
- Příspěvky: 9457
- Registrován: 01 dub 2004, 02:00
- Bydliště: Pendrov
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Ne, Tvoje otázka je nesmyslná, protože nerespektuje stojatý vlny (proto otočnej talíř) a možnost lokálního přehřátí bublinek vody. Například u klobás je to krásně poznat. Takže sklinku vody jen ohřeješ, ale ruka taky může explodovat. Záleží na poměrech v tkáni.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Pre zdenka: Zdendo nehnevaj sa ale nepáči sa mi že si ma dal do koša. Tá otázka je uplne normálna. Ty možno nie, ale ja občas MW opravujem. Zatial som ale ešte nemal to šťastie že by ma to ožiarilo. Som zvedavý čo by sa stalo. Prečo si ma hodil do koša? Si voči mne nejako zaujatý? alebo aký je problém?
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Za 30 let vaření vím velmi dobře, co to v MW dělá s různým masem. Na ruce to fakt zkoušet nebudu. Stejně tak vím, co se mnou udělá mikrogram plutonia, a taky to nebudu zkoušet.
A už jednou jsem psal, že díky stojatým vlnám v MW bude ten výsledek pokaždé jinej. Musel bys ten magnetron mít v otevřeným prostoru.
BTW, už jsem se dneska jednou pohádal. Taky člověk, co si mlel jen tu svoji, ale ten aspoň nechlastá.
A už jednou jsem psal, že díky stojatým vlnám v MW bude ten výsledek pokaždé jinej. Musel bys ten magnetron mít v otevřeným prostoru.
BTW, už jsem se dneska jednou pohádal. Taky člověk, co si mlel jen tu svoji, ale ten aspoň nechlastá.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]