Křen
Moderátor: Moderátoři
Křen
Zdar všem ....
Včera jsem trochu pracoval rýčem a vyoral jsem křen, co mi leží v zemi cca 3roky. Nějaká hlodavá svině mi cca 75% úrody ožrala....
Tak řeším co se zbytkem.
Nemáte někdo nějaký zaručený recept, jak uskladnit nastrouhaný křen?
Dík za rady
Včera jsem trochu pracoval rýčem a vyoral jsem křen, co mi leží v zemi cca 3roky. Nějaká hlodavá svině mi cca 75% úrody ožrala....
Tak řeším co se zbytkem.
Nemáte někdo nějaký zaručený recept, jak uskladnit nastrouhaný křen?
Dík za rady
Nastrouhat a "našlapat" do skleniček pod víčka se solí a octem. Nesterilovat, teplem ztrácí ostrost !!!! (Vono stačí už křen strouhat, kdo zažil na vojně v kuchyni přípravu křenový omáčky, ví co mám na mysli - strouhanej křen projde i plynovou maskou typu OM-10B ...)
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
A kutilmile - nelituju tě !!!
- jardafiala
- Příspěvky: 1414
- Registrován: 20 čer 2010, 02:00
- Bydliště: Česká Lípa
- hafca
- Příspěvky: 4401
- Registrován: 27 črc 2004, 02:00
- Bydliště: 25km na západ od Prahy
- Kontaktovat uživatele:
Když ještě byl domek, dělali jsme křen podle receptu z Labužníka. Je moc dobrej a slova o třaskavé příloze jsou pravda. I trvanlivost je OK.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.