Vaříme při bastlení II
Moderátor: Moderátoři
- ignaciusjreilly
- Zablokován
- Příspěvky: 146
- Registrován: 30 čer 2020, 02:00
No ono taky dost zalezi na kvalite materialu.
Z nektery cibule, bych zhorkl i ja.
Sledujte co se prodava:dobra cibule, stara cibule, sazecka, nahnila cibule, klicici cibule atd.
Jak pali v ocich, je taky ukazatel kvality, podivna sklovatost pri loupani. a bla bla bla........
Je to stejny jako s testovinama: S vejcem a bez, ruzne tvary, ruzna mouka..................
Z nektery cibule, bych zhorkl i ja.
Sledujte co se prodava:dobra cibule, stara cibule, sazecka, nahnila cibule, klicici cibule atd.
Jak pali v ocich, je taky ukazatel kvality, podivna sklovatost pri loupani. a bla bla bla........
Je to stejny jako s testovinama: S vejcem a bez, ruzne tvary, ruzna mouka..................
- ignaciusjreilly
- Zablokován
- Příspěvky: 146
- Registrován: 30 čer 2020, 02:00
Spachal jsem kulinarsky zlocin, ale co by clovek neudelal pro sve dite:))
Rolada z veproveho plecka (konkretne orisek), radne prosolena, cesnecek drceny, horcice hrubozrna a platky sunky.
Zavazano a nalozeno tak jak to bylo zamotany na 12 hod.
Druhy den peceno pod alobalem na 175 jednu hodinu a pak bez alobalu cca 3/4 hodiny a otaceno pro barvu ze vsech stran.
S bramborovou kasi podano k prime spotrebe.
No a i ten malej to jedl - slava za ty dary:))
Rolada z veproveho plecka (konkretne orisek), radne prosolena, cesnecek drceny, horcice hrubozrna a platky sunky.
Zavazano a nalozeno tak jak to bylo zamotany na 12 hod.
Druhy den peceno pod alobalem na 175 jednu hodinu a pak bez alobalu cca 3/4 hodiny a otaceno pro barvu ze vsech stran.
S bramborovou kasi podano k prime spotrebe.
No a i ten malej to jedl - slava za ty dary:))
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Koupit kus plecka, aby šlo říznout na roládu je docela práce.
Na druhou stranu se dá koupit i kus, co se hodí na medailony naprudko a kupodivu je to i k jídlu. Stačí si vyhmátnout tu část, kde to má hezký mramorování.
Bohužel vepřový půlky už nejakej čas nekupuju, s tím byla aspoň zábava...![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Na druhou stranu se dá koupit i kus, co se hodí na medailony naprudko a kupodivu je to i k jídlu. Stačí si vyhmátnout tu část, kde to má hezký mramorování.
Bohužel vepřový půlky už nejakej čas nekupuju, s tím byla aspoň zábava...
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ignaciusjreilly
- Zablokován
- Příspěvky: 146
- Registrován: 30 čer 2020, 02:00
My máme vedle Penny Maso Novák. Mám tam známou a tak když chci flákotu na konkrétní účel, donese to dozadu do bourárny řezníkovi. Pokaždý jsem doma pochálen za to, co přinesu, což je u nás dost nevídaný, protože jinak vše co dělám je špatně a pomalu.ZdenekHQ píše:Koupit kus plecka, aby šlo říznout na roládu je docela práce.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jirka
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Tak si nech říznout plecko rovnou na roládu. ![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
To není blbý maso, naopak je to maso pro kuchaře s fantazií, já ho používám rád.
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
To není blbý maso, naopak je to maso pro kuchaře s fantazií, já ho používám rád.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ignaciusjreilly
- Zablokován
- Příspěvky: 146
- Registrován: 30 čer 2020, 02:00