Sháním atyp "jehelníček" na napichování bůčku
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Ten tenderizer je přesně to, co nechci, je to moc hustý. A vlákna narušit taky nechci, proto to napichuju po směru vláken (teda pokud to jde).
O vakuovačce vím, ale to taky není ono.
O vakuovačce vím, ale to taky není ono.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Tam by se ještě muselo vymyslet to ucho, aby to drželo na dvou prstech.
Ale když jsme u toho vypalování - kolik by stála (orientačně) kulatá "deska" z cca 2mm nerez plechu, průměr 35cm, a do ní po obvodu ve dvou řadách nějakých 20 otvorů o průměru cca 1cm?
Potřebuju tzv. "rozbíječ plamene" do své příruční udírny na terase. Někdy moc topí, protože tam není žádná roura, topí se zespodu. Jako třeba ve filmu Slavnosti sněženek, jen je to trošku lépe provedený.
Klidně do PM.
Ale když jsme u toho vypalování - kolik by stála (orientačně) kulatá "deska" z cca 2mm nerez plechu, průměr 35cm, a do ní po obvodu ve dvou řadách nějakých 20 otvorů o průměru cca 1cm?
Potřebuju tzv. "rozbíječ plamene" do své příruční udírny na terase. Někdy moc topí, protože tam není žádná roura, topí se zespodu. Jako třeba ve filmu Slavnosti sněženek, jen je to trošku lépe provedený.
Klidně do PM.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem byl požádán, abych si to nakreslil, ale než abych něco hodinu kreslil, to je lepší to za 15 minut vyrobit. Tohle je samozřejmě k ničemu, ale jako demo to postačí a rozměry dopíšu. Ty hroty bych raději trošku delší.
Na tvaru toho držátka netrvám, ale tohle je docela praktický...
Na tvaru toho držátka netrvám, ale tohle je docela praktický...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Dnes jsem byl v místním spojmatu, nerezový jehly ani hřebíky ani drát nemají. Do Hradce do Matazexu se zatím nechystám. Ale nevylučuju, že si ten jehelníček někdy udělám.
Na ty ouška jsem našel tenkostěnou A4 rouru, vnitřek 28 mm. Já do ní prst strčím.
Destičku mám, autogén plnej, takže to visí jen na hřebíkách a troše práce.
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Na ty ouška jsem našel tenkostěnou A4 rouru, vnitřek 28 mm. Já do ní prst strčím.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jirka
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Hezký.
Ale to ucho by opravdu chtělo výš a stačila by malá díra, dala by se tam nějaká kovová distančka. Fakt je potřeba pod to strčit prsty. Plast ani dřevo ne, to se nedá pořádně umýt.
Jinak ta délka hrotů limituje šířku bůčku, takže by měly být aspoň 35mm, aby ta šrůtka mohla mít 7-8cm na šířku. To je bohužel jedinej limit téhle technologie, ale ono to v praxi stačí, prostě se uřízne silnější plátek...![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ale mohl bych zkusit vezi bez kosti, to jsem ještě nezkoušel. Tady to totiž většinou končí semletý v holandským řízku, nebo v guláši.
Ale to ucho by opravdu chtělo výš a stačila by malá díra, dala by se tam nějaká kovová distančka. Fakt je potřeba pod to strčit prsty. Plast ani dřevo ne, to se nedá pořádně umýt.
Jinak ta délka hrotů limituje šířku bůčku, takže by měly být aspoň 35mm, aby ta šrůtka mohla mít 7-8cm na šířku. To je bohužel jedinej limit téhle technologie, ale ono to v praxi stačí, prostě se uřízne silnější plátek...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ale mohl bych zkusit vezi bez kosti, to jsem ještě nezkoušel. Tady to totiž většinou končí semletý v holandským řízku, nebo v guláši.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bys tam chtěl něco navařit, tak to musí být silnější než 3mm. Ber to tak, že to bude mastný. Proto ty oka na prsty.
Já bych tam dal 6.5mm otvor, tím bych protáhl šroubovici a na ní nějakou trubku jen na matky. Ale tohle nemám domyšlený, já skončil myšlenkově u těch ok.
Hezkou dovolenou.
Já bych tam dal 6.5mm otvor, tím bych protáhl šroubovici a na ní nějakou trubku jen na matky. Ale tohle nemám domyšlený, já skončil myšlenkově u těch ok.
Hezkou dovolenou.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]