Jsme to co jíme...
Moderátor: Moderátoři
- kevin_mitnick
- Příspěvky: 1724
- Registrován: 20 kvě 2007, 02:00
Ekkare, u nás mají čepovaný rum a ještě nějaké patoky, za cenu která už zdálky signalizuje "kvalitu"... je to malý krámek se vším možným. Otázka je, jak se tím řeší kolkování...
O čepovaném vínu v různých prodejnách zeleniny ovoce škoda mluvit, z hlediska kvality.
Kolik té slivovice vypiješ, že tak trojčíš? mně stačí lahev nebo dvě na rok, zčásti jako meducína. Dostanu ji uzavřenou, do procesu mezi palírnou a mnou nikdo nevleze
O čepovaném vínu v různých prodejnách zeleniny ovoce škoda mluvit, z hlediska kvality.
Kolik té slivovice vypiješ, že tak trojčíš? mně stačí lahev nebo dvě na rok, zčásti jako meducína. Dostanu ji uzavřenou, do procesu mezi palírnou a mnou nikdo nevleze
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Dlouho nebyla řeč o mlíku...
Před časem tady rozváželi domácí mlíko od krávy, jenže najednou bum a začali do toho dávat nějakou antibakteriální sračku, že z toho nešel udělat jogurt, i když se přidal metrák živý kultury. Když jsem se zeptal, co v tom je, nikdo nevěděl. V tu chvíli jsem je poslal do pr*ele, že neznámý antibiotika konzumovat nebudu. Tak aby tak brzo nedopadly i ty výdejní automaty na čerstvé mléko, až se v létě trošku oteplí...
P.S. Já kašlu na jogurty, jen jsem se chtěl propracovat k domácímu uzenýmu sýru....
Před časem tady rozváželi domácí mlíko od krávy, jenže najednou bum a začali do toho dávat nějakou antibakteriální sračku, že z toho nešel udělat jogurt, i když se přidal metrák živý kultury. Když jsem se zeptal, co v tom je, nikdo nevěděl. V tu chvíli jsem je poslal do pr*ele, že neznámý antibiotika konzumovat nebudu. Tak aby tak brzo nedopadly i ty výdejní automaty na čerstvé mléko, až se v létě trošku oteplí...
P.S. Já kašlu na jogurty, jen jsem se chtěl propracovat k domácímu uzenýmu sýru....
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Oživuju tohle téma,protože mám problémy s bramborákem. Nevím už co vymyslet,protože se nám nedaří udělat fakt dobrý. Chuťově není problém,ale ta struktura.Už jsem vyzkoušel všechno,co mne napadlo.Strouhal jsem část na hrubém,část na jemném struhadle,kombinoval jsem syrové i uvařené brambory,přidával nastrouhané jabko a furt je to po krajích vysušené a tvrdé.Krůůůci,šak když někde koupím hotový bramborák,tak ho mají vláčný jak mladou babu,ale já nic.
Nevíte někdo nějakou fintu,aby byl po celé ploše stejně usmažený? dělám na plynu. Recept klasický zemáky,vajíčko,mouka,česnek,majoránka,pepř,sůl.
Nevíte někdo nějakou fintu,aby byl po celé ploše stejně usmažený? dělám na plynu. Recept klasický zemáky,vajíčko,mouka,česnek,majoránka,pepř,sůl.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.
Nemám zájem o korekci pravopisu.
Nemám zájem o korekci pravopisu.