otázka je když všichni výrobci "inovují" je li lepší alternativa k takovému výrobku.Crifodo píše:první předpoklad úspěchu takového výrobku je, že to někdo musí koupit.
Taky vám pořád rostou ruce?
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
To víš, ženský. Ale zatím se to nestalo, takže nebyla ve střehu, ale má další položku na black-list. Jinak ona nakupuje, já nadávám a hážu to ekologicky z okna...Crifodo píše:první předpoklad úspěchu takového výrobku je, že to někdo musí koupit.
Ovšem, když koupí "chlazený" křídla v akci v hyper-super místo ve schválené masně, ke kterým když přičichneš, tak je ti jasný, že byly pěkně dlouho někde na mraze, tak to už lítají hromy blesky.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Taky jsem se nachytal na kuřecí stehna mražená, podle prvních dvou jsou ze slepic.
Ale jak už je psáno v tématu o multifunkci HP, lidi chtějí cenu a dodavatelé katujou costy. A když kvalitní zboží stojí dvakrát tolik, tak člověk zkouší. Dřív i to levnejší zboží bylo k použití. Dneska naopak vyšší cena není zárukou, že to bude dobré. Např. vlašák, to byla ňamka. Dneska ho koupíte trvanlivý, ale chuť je otřesná. A tak si lidi pečou chleba, míchají majonézu v mixéru, udí vlastní uzené, patlají se s výrobou sýrů.
Ale spousta kupuje a tím se cyklus uzavírá. Asi deset výrobců dělá hořické trubičky a ani jedny mi nechutnají. Poslední hranolky z Kauflandu naplnily kuchyň takovým smradem, že si budu dělat brabory na crisp pánvi zase ze syrových.
Ale jak už je psáno v tématu o multifunkci HP, lidi chtějí cenu a dodavatelé katujou costy. A když kvalitní zboží stojí dvakrát tolik, tak člověk zkouší. Dřív i to levnejší zboží bylo k použití. Dneska naopak vyšší cena není zárukou, že to bude dobré. Např. vlašák, to byla ňamka. Dneska ho koupíte trvanlivý, ale chuť je otřesná. A tak si lidi pečou chleba, míchají majonézu v mixéru, udí vlastní uzené, patlají se s výrobou sýrů.
Ale spousta kupuje a tím se cyklus uzavírá. Asi deset výrobců dělá hořické trubičky a ani jedny mi nechutnají. Poslední hranolky z Kauflandu naplnily kuchyň takovým smradem, že si budu dělat brabory na crisp pánvi zase ze syrových.
slušný člověk do obchodů stylu Kaufland nepáchne, nebo jen v ojedinělých případech, bohužel ti ostatní ano a díky nim ti slušní budou za krátkou dobu stejně před dilematem zařadit se - umřít čestně hladem - pěstovat někde na římse řeřichu a chytat dešťovou vodu. Protože normální producenti a normální obchodníci co? vymřou na nezájem
Mně to deset let připadá, že už každý ví co je párek z Lidlu za sračky, ale stejně ho týdně koupí dvě kila tady je diagnóza jasná a léčba těžká.
Mně to deset let připadá, že už každý ví co je párek z Lidlu za sračky, ale stejně ho týdně koupí dvě kila tady je diagnóza jasná a léčba těžká.
Ide Velka noc, takze sa zase "tesim" na polske a madarske napodobeniny cokolady ("kakaova pochutka" alebo "figurky z cokoladovej polevy"). Kazdy rok vsetkym hovorim (aspon trikrat - na Velku noc, Mikulasa a Vianoce), ze nech ten odporny hnus nekupuju, lebo sa to neda zrat - a vzdy to niekto kupi znovu...
měl jsem doma 1/4 roku kočku na hlídání, svoje konzervy dodané majitelkou odmítala, čerstvá vepřová játra žrala vášnivě. kočičí lososové pralinky žrala váhavě a z nouze. Otevřená kočičí konzerva v ledničce druhý den smrdí jak ****, třetí den smrdí nepopsatelně a kočka samozřejmě před tím prchá. Jatýrka druhý den trochu oschlá ale žere s nezměněnou chutí.
I to zvíře ví, co je svinstvo Hospodyně většinou ne
I to zvíře ví, co je svinstvo Hospodyně většinou ne
- pocitujlasku
- Příspěvky: 1757
- Registrován: 12 pro 2005, 01:00
to ja vidim na priatelkynej macke.
ked jej dame kusok salamy tak dlho onuchava, a nakoniec pomalicky zacne jest. Minule len zacitila surove maso, tak sa prirutila ako vichor a zhltla to za chvilocku. to iste, ked sa jej da kusocek fajnovej sunky.
mozno by sme mali chodit do obchodov so zvieratami a nakupovali podla toho ku comu pribehnu
ked jej dame kusok salamy tak dlho onuchava, a nakoniec pomalicky zacne jest. Minule len zacitila surove maso, tak sa prirutila ako vichor a zhltla to za chvilocku. to iste, ked sa jej da kusocek fajnovej sunky.
mozno by sme mali chodit do obchodov so zvieratami a nakupovali podla toho ku comu pribehnu
No vidis, a tak si sa bal
Mám z velmi důvěryhodného zdroje, přímo od pramene, či spíše míchačky-drtičky-separačních strojů, že psí a kočičí konzervy obsahují víc masa, než průměrný měkký salám. Dokonce se jedna osoba z tohoto průmyslu svěřila, že z jednoho druhu těchto konzerv v klidu vařili výborné gulášové polévky, jenom bylo třeba pořádně okořenit, protože ty konzervy jsou samozřejmě v tomto ohledu plané. Vloni se ale katovaly kosty a s novou recepturou by to byl základ spíš na ovarovou polévku nebo na sulc.
hlavně mají kočičí konzervy kvůli kočičímu trávení přísadu popela (možná kafilerního), látky pro lesklou srst a kdoví co ještě... možná i rybí aroma ta rosolovitá hmota co pojila ty kostky vypadala zajímavě.
bueno apetito!
pes sežere třeba 14 dní starou rozježděnou vránu, s obrovskou chutí, takže jestli se mu v tomto ohledu snaží přiblížit chutí a složením konzerv...
kdyby to maso v drtičkách a separačních linkách bylo jen trochu použitelné v lidské výživě bez sebevraždy hygienika, tak si piš, že by ho s chutí nastavili 400% násobkem sojové hmoty a vyrobili by chutný lančmít.
bueno apetito!
pes sežere třeba 14 dní starou rozježděnou vránu, s obrovskou chutí, takže jestli se mu v tomto ohledu snaží přiblížit chutí a složením konzerv...
kdyby to maso v drtičkách a separačních linkách bylo jen trochu použitelné v lidské výživě bez sebevraždy hygienika, tak si piš, že by ho s chutí nastavili 400% násobkem sojové hmoty a vyrobili by chutný lančmít.