Dnes v noci jsem dělal fazulovici na naděli - odleželá je lepší. Při ochutnávání se mi podráždili chuťové buňky natolik, že jsem se vykašlal na práci a začal přemýšlet o tom, co bude hlavní jídlo. A tak jsem si vzpomněl na tem recept s jalovcem.... Ne že bych to chtěl teď dělat, ale:Sendyx píše:Hlavně to nepřežeň s pepřem, jalovec je poměrně aromatické, ale jemné koření a nejvíc se do masa dostane při tom dušení pod poklicí. Dá se to udělat i téměř zcela bez pepře, dokonce jen osolené maso.
Děkuji za nápad, po svátkách jsem to vyrobil když přijel otec na návštěvu. Bylo to výborné a stoupl jsem u tatíka "na ceně". Dík
Kdyby manželka nebyla u něho na návštěvě a on ji sebou nepřivezl přímo k obědu, tak mi ani nevěří, že jsem to vyrobil sám. O tobě jsem mu samozřejmě neřekl.
PS: Kurňa i ta fazulovice se extrémně povedla, nejraději bych ji snědl teď v jednu v noci.