![Noste na stůl :chlupus:](./images/smilies/icon_chlupus.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderátor: Moderátoři
Ani snad ne, hrnec je obyčejnej na polívku, 2,5-3 litry a rozhodně není plnej... Ale s tou "tlamou vyfutrovanou nerezem" asi budeš blíž k pravdě - na český poměry. Kečuánský "chelapeňos" to teda být nemusí, ale ostrý já můžu... Vloni moje polovice donesla z místního Konzumu 3 kila světlounce zelených až bělavých paprik - podle popisky ze Slovenska. Nakrájela dva kousky a začala brečet jak nad cibulí. Utekla z kuchyně a dokrájet jsem to musel já - s otevřeným oknem a potom, co jsem si vzal gumový rukavice, stejný jako ve kterých leptám plošňáky. Stejně jsem pak ještě 24 hodin radši chodil čůrat "na holku" - nebo něco takového, jako promnout si oko - to absolutně nepřipadalo do úvahy. Lečo z těch 3 kil paprik jsem musel zavařit, sám bych ho jedl snad 14 dní - a má opravdu grády, je to taková malá ze Slovače dovezená Montezumova pomsta - pálí opravdu 2x... Rajčata v něm absolutně nejsou cítit - i bez chilli a pepřefrantajetel11 píše:Asi jsi zapoměl napsat, že to buď vaříš ve 50 litrovym kotli a nebo máš totálně plechovou hubu i vnitřnostiEKKAR píše:...půl lžíce pepře, lžíce mletýho zázvoru, půl lžíce chilli...![]()
...
Nějak tu převažují odpírači syrových rajčat - tak abych to trochu vyvážil:Andrea píše:Rajčatovej džus jsem nikdy nepila a ani mě neláká, lepší je to rajčátko rovnou z keříku.
A vy tu už všetci varíte....Nezdá se vám, že tahle věc se španělskými okurkami silně zavání velmi dobře promyšleným teroristickým činem ?
Zatím to řekl nahlas jen jeden člověk, ti ostatní mlčí a dělají, že neví.
Někteří asi nezapomněli, jen trošku změnili obor : http://www.remasystem.cz/Crifodo píše: Mimochodem, je tu někdo pamětník znalý tzv. REMA, rekonstituované maso?