Jsme to co jíme...
Moderátor: Moderátoři
Mák se nesmí skladovat v teple - protože je silně olejnatý, v teple rychle žlukne = zhořkne. je to zdánlivě pitomost, ale je výborné si mák koupit přímo od pěstitele, doma několik hodin dosušit a pak ho dobře zatavený do fóliového pytlíku šoupnout do mrazáku. Díky vysokému obsahu tuku nezmrzne a naopak je chráněný proti žluknutí.Atlan píše:Kontrolna otazka kedy ste naposledy jedli mak ? teda mak ktory nebol horky... dnes to uz prekrocilo vsetky medze skoncil v kosi. Tusim ze tohto roku si zasadime vlastny....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
A kutilmile - nelituju tě !!!
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Potěšující zpráva pro ty, co vrčí na polívky v pytlíku, že tam jsou jen 3 porce místo 4 za stejnou cenu - Magi opět vylepšilo technologii, takže už vyrábí pytlíky jen se dvěma porcema. Brzy příjde čas, kdy na pytlíku za 30Kč bude jen přání dobré chuti s tím, že polívku si máte uvařit sami.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
-
- Příspěvky: 2031
- Registrován: 01 črc 2005, 02:00
- Bydliště: zbídačený kraj
- Kontaktovat uživatele:
Miniaturizace pokračuje nejen v elektronice ...
Tohle už jste asi četli
http://komercni_odkaz_nepovolen.e15.cz/nekupujte-tyto- ... ole-seznam
Tohle už jste asi četli
http://komercni_odkaz_nepovolen.e15.cz/nekupujte-tyto- ... ole-seznam
*****
I s mákem od pěstitele se můžete spálit, stál 2x tolik co v obchodech a byla v něm lebeda, která běžným způsobem nejde oddělit, projde mlýnkem a mezi zuby vrže jako šutr.
Dnes už se v ČR dělají mašinky, které umí oddělit poškozená zrna od celých a i tu lebedu vyfoukají mimo.
Mletý, který jsem viděl obsahuje kolem 50% cukru.
Dnes už se v ČR dělají mašinky, které umí oddělit poškozená zrna od celých a i tu lebedu vyfoukají mimo.
Mletý, který jsem viděl obsahuje kolem 50% cukru.
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Tak on to není problém jen Maggi, začal to být obecnej trend. Ti všiváci zkouší, co ovce vydrží a zaplatí, ale u mě teda mají smůlu. Zloději.ZdenekHQ píše:Potěšující zpráva pro ty, co vrčí na polívky v pytlíku, že tam jsou jen 3 porce místo 4 za stejnou cenu - Magi opět vylepšilo technologii, takže už vyrábí pytlíky jen se dvěma porcema.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Čínská chemická polévka. Dobrou chuť.
http://www.novinky.cz/koktejl/259061-mi ... aveni.html
Ale znám pár lidí, co instantní polévky opravdu žerou...
http://www.novinky.cz/koktejl/259061-mi ... aveni.html
Ale znám pár lidí, co instantní polévky opravdu žerou...
No ty domácí nudle jsou asi neviditelné a dobrovolník, co jedl ty instantní, je nejspíš vypil a ani jednou do nich nekousl. To se to pak srovnává.pigeonit píše:Ono tam u té domácí stravy není poznat co to je ani na začátku, natož po dvou hodinách.....
Edit: Když tak koukám, co je v instantních nudlích, které používám při vaření, tak se fakt strašně bojím. Kromě mouky, oleje a soli je tam uhličitan sodný, guma guar, sójový lecitin a karboxymethylcelulosa. To v rohlíku z pekárny těch Eček bude 2x tolik.
Tak jsem v neděli měl polívku v jedné restauraci - sousedí s bývalým bufetem "U Smrada" a můžu říct, že jsem měl asi po letech to čemu se říká instantní polívka. Manželce z toho bylo celý den špatně. Bohužel jsme to dali i dceři (ta naneštěstí jedla jako první) a taky to pro ni bylo první "chemické" jídlo v životě. Večer byla celá osypaná a měla zarudlou kůži. Naštěstí do rána se jí to téměř ztratilo.
Lidi, nežerte ty sračky!
Lidi, nežerte ty sračky!