Jsme to co jíme...
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/ekonomika/259878- ... pekce.html
No, můžeme být spíš rádi, že to je "jen" německý odpad či dokonce poživatelný výrobek. Posoudit to nemůžu, do Lídlu nechodím. Dokážu si představit daleko horší scénáře....
No, můžeme být spíš rádi, že to je "jen" německý odpad či dokonce poživatelný výrobek. Posoudit to nemůžu, do Lídlu nechodím. Dokážu si představit daleko horší scénáře....
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem kdysi zkusil týden jíst jen zeleninový saláty a polívky a pátej den jsem už nevydržel a ohřál jsem si k tomu dva špekáčky. Tím experiment skončil.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Věc není tak jednoznačná a nedá se brutálně zjednodušovat. Bez masa se dá v kuchyni obejít za předpokladu bohatosti koření, s kvalitními surovinami a s dobrým olejem.
Lidem, kteří to s kulinářstvím myslí vážně, doporučuji prostudovat spis Antha Antonia "O umění jídla". O absolventu se tam píše jako o umělci jídla. Knihu mistrovsky natočil Jiří Lábus a je zde http://uloz.to/xkBxi3S/anthus-antonius- ... -jidla-rar
Poslouchat je záhodno ve společenském obleku, se sklenkou moselského a oholen.
Kapitola o jednotě rostlinné a živočišné stravy objasňuje, jak je to s dilematem masa z gastronomického hlediska.
Lidem, kteří to s kulinářstvím myslí vážně, doporučuji prostudovat spis Antha Antonia "O umění jídla". O absolventu se tam píše jako o umělci jídla. Knihu mistrovsky natočil Jiří Lábus a je zde http://uloz.to/xkBxi3S/anthus-antonius- ... -jidla-rar
Poslouchat je záhodno ve společenském obleku, se sklenkou moselského a oholen.
Kapitola o jednotě rostlinné a živočišné stravy objasňuje, jak je to s dilematem masa z gastronomického hlediska.
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Ale o tom to je - člověk má jíst to, na co má chuť, nikoliv to, do čeho se musí nutit. Tělo si samo řekne, i když to někdy trošku přehání.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]