Jsme to co jíme...
Moderátor: Moderátoři
Další lahůdka posvěcená EU..
Zní to odporně, ale je to tak. Do vek, koblih i buchet se běžně přidává bílý prášek E 920, který se vyrábí z vlasů, chlupů, nehtů a kopyt. Většina se přitom vyrábí v Číně rozpuštěním vlasů, kupříkladu z kadeřnictví, peří, oslích kopyt a prasečích štětin ve velkém množství koncentrované kyseliny chlorovodíkové.
- Přílohy
-
- EU_pochoutka.pdf
- (90.28 KiB) Staženo 107 x
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
-
- Příspěvky: 2031
- Registrován: 01 črc 2005, 02:00
- Bydliště: zbídačený kraj
- Kontaktovat uživatele:
... a co že tu nejsou lahůdky z Polska?
http://aktualne.centrum.cz/finance/naku ... ?id=769181
http://aktualne.centrum.cz/finance/naku ... ?id=769181
*****
http://byznys.lidovky.cz/omlouvame-se-k ... penize_mev
Taky dobrá historka...
Taky dobrá historka...
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Seznam nadšených ohlasů :
http://www.hame.cz/cs/company/detail/id ... zkaznk-ham
Malý příklad :
http://www.hame.cz/cs/company/detail/id ... zkaznk-ham
Malý příklad :
A paštika s česnekem ta tedy nemá CHYBU! Moc Vám děkuji za velice chutné výrobky.
Přeji vám, ať pokračujete touto cestou kvality. Vaše výrobky nepotřebují reklamu. Když v práci svačim Vaši paštiku s česnekem, kolegové tvrdí, že to neni možné, jak krásně voní. A je to tak. Přeji Vám hodně spokojených zákazníků a pokračujte tímto směrem.
Dobrou chuť.Složení: vepřové sádlo, vepřová játra, voda, pečené vepřové maso (13 % hm.), vepřové maso, přísady: škrob, koření, extrakty koření, sušená zelenina, česnek a petržel, cukry, emulgátor E 472c (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin), antioxidanty E 331 (citronany sodné), E 315 (kyselina erythorbová), E 330 (kyselina citronová), sůl, mléčná bílkovina, zahušťovadlo E 412 (guma guar), E 415 (xanthan), želírující látka E 407 (karagenan), zvýrazňovače chuti E 621 glutamát sodný, E 635 5´-ribonukleotidy sodné), solicí směs (sůl, kozervant E 250 dusitan sodný), pažitka, regulátor kyselosti E 262 (octany sodné). Obsah masa: 21 % hm. Obsah tuku max. 40 % hm.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
http://www.novinky.cz/domaci/382536-tra ... olska.html
Další Tricatel hnus a ani pes to nežere.. Některý možná ano, náš tedy ne.
.
Další Tricatel hnus a ani pes to nežere.. Některý možná ano, náš tedy ne.
.
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem o tom četl + viděl na stream.cz
To je to neustálé zkvalitňování... Já s tím naštěstí krmím jen papoucha a mám staré zásoby.
To je to neustálé zkvalitňování... Já s tím naštěstí krmím jen papoucha a mám staré zásoby.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]