S tou teplotou by asi pomohlo měření, co trouby píšou na knoflíku a co mají vevnitř ve skutečnosti.
Slovíčko grill obecně znamená mřížku, mříž a pod.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátor: Moderátoři
AúúúúúúúúLamšmíd, wolšestr (kdo nemá, dá vorchestr), Vegeta, Anklbenc, Framfurtská polévka, Gordon blue z godhaje, místo masenka dáme točák, na to tatarku a kečup, nebo aspoň lžíci hořtice, když uvaříme rizeto z pangáciuse, tak nikdo nepozná, že jí rybu. K zapití pak Bayles (svařené kondenzované mléko s tuzemákem), a všichni si čvachtáme.
Ahoj po dlouhé době. Chtěl jsem, aby pečivo delší dobu vydrželo, tak jsem zkusil zaexperimentovat a ještě víc přidat oleje (3 polívkový lžičky na 1kg mouky). Sice je to po 24 hodinách skladování trochu lepší, ale že by to byl nějak super rozdíl, se říct nedá. Tak jako tak je lepší trochu to rozpíct, pokud se rohlíky skladují 12 a vícero hodin. Před rozpečením je fajn trochu navlhčit povrch. Kdesi jsem četl, že je to prostě vlastnost kynutýho pečiva, že se musí rychle spotřebovat...kejki píše:Gril = pečící mřížka, v mojí troubě by 25 minut na 270° znamenalo karbonizaci.
Tohle suché se dá jíst jen hned, tukové pečivo je vláčné déle.
To si děláš prdel, že ?jura80 píše:Ještě horký rohlíky po jednom napíchnu na nůž a v koupelně z nich wosprchuju zbytky mouky (nebát se, voda se z horkých rohlíků odpaří). Sprchu mám nastavenou na jemné rozprach.