Já jo - naposledy vloni v červenci v Klatovech, v řeznictví kousek pod náměstím, jmenuje se to tam "Řeznictví u Šedlbauerů" = https://mapy.cz/s/numajopalu Nepochybuju vo tom, že to za toho o chlup víc než půl roku ještě nezrušili ... Teda ne že mi zrovna tam namleli prasečí kůži do hověziny, ale byla to ta služba "meleme na požádání".ZdenekHQ píše:Ten systém "na požádání nameleme" jsem sice už minimálně 15 let nezažil, ale přesně tak to bylo. ...
Princip mlýnku.
Moderátor: Moderátoři
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě
!!!
A kutilmile - nelituju tě
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Já třeba vím, že melou klasickou mletinu na požádání, ale směs je předem daná, mají tam naházenej ořez. Ale mělo by to mít nějakou kulturu a ten mlýnek by měl být v chladu. To asi není...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Jenomže když chceš namlít svůj výběr půl na půl hovězí krk nebo jiný pololibový přední a k tomu třeba kus vepřovýho plecka, aby to nebylo tak tučný jako s bůčkem, tak ti ten mlejnek stejně nikdo předem nevyčistí a prvních 10-15-20deka podle velikosti šneku a složení máš v misce stejně to, co se mlelo předtím ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě
!!!
A kutilmile - nelituju tě
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
hoši, beztak sa libové mäso nemá čo mleť, ostatne, i ten tatarák by sa mal škrábať. I na hambáče zomlete krkovičku a nie nejakú drahú roštenku či nebodaj sviečkovú. Plus, ešte stále existuje možnosť, že si tam niekto pred vami nechá zomleť napríklad aj hydinu.. pozor, dou k vám kuřátka, II.