Stránka 2 z 17

Napsal: 01 dub 2010, 10:57
od bu2520
Crifodo píše:první předpoklad úspěchu takového výrobku je, že to někdo musí koupit. :twisted:

:roll:
otázka je když všichni výrobci "inovují" je li lepší alternativa k takovému výrobku.

Napsal: 01 dub 2010, 11:10
od ZdenekHQ
Crifodo píše:první předpoklad úspěchu takového výrobku je, že to někdo musí koupit. :twisted:
To víš, ženský. Ale zatím se to nestalo, takže nebyla ve střehu, ale má další položku na black-list. Jinak ona nakupuje, já nadávám a hážu to ekologicky z okna... :D

Ovšem, když koupí "chlazený" křídla v akci v hyper-super místo ve schválené masně, ke kterým když přičichneš, tak je ti jasný, že byly pěkně dlouho někde na mraze, tak to už lítají hromy blesky.

Napsal: 01 dub 2010, 11:40
od Crifodo
ZdenekHQ píše: Ovšem, když koupí "chlazený" křídla v akci v hyper-super místo ve schválené masně, ke kterým když přičichneš
Inu, listeria vítězně táhne světem :twisted: :twisted:
tyhle věci patří do kafilerie nebo do kočičích konzerv, jinak optimální je samozásobení nebo osobní známost s řeznicí, málo platný :roll:

Napsal: 01 dub 2010, 11:43
od kejki
Taky jsem se nachytal na kuřecí stehna mražená, podle prvních dvou jsou ze slepic. :evil:
Ale jak už je psáno v tématu o multifunkci HP, lidi chtějí cenu a dodavatelé katujou costy. A když kvalitní zboží stojí dvakrát tolik, tak člověk zkouší. Dřív i to levnejší zboží bylo k použití. Dneska naopak vyšší cena není zárukou, že to bude dobré. Např. vlašák, to byla ňamka. Dneska ho koupíte trvanlivý, ale chuť je otřesná. A tak si lidi pečou chleba, míchají majonézu v mixéru, udí vlastní uzené, patlají se s výrobou sýrů.
Ale spousta kupuje a tím se cyklus uzavírá. Asi deset výrobců dělá hořické trubičky a ani jedny mi nechutnají. Poslední hranolky z Kauflandu naplnily kuchyň takovým smradem, že si budu dělat brabory na crisp pánvi zase ze syrových.

Napsal: 01 dub 2010, 11:44
od Mysteri
TESCO tvrdý syr, balený 250g, cca 1.3€. Doma obalený, hodený na panvicu, po 2-3 minútach stratený. Iba sa objavila do biela zafarbená prskajúca voda... :evil:

Napsal: 01 dub 2010, 11:49
od Crifodo
slušný člověk do obchodů stylu Kaufland nepáchne, nebo jen v ojedinělých případech, bohužel ti ostatní ano a díky nim ti slušní budou za krátkou dobu stejně před dilematem zařadit se - umřít čestně hladem - pěstovat někde na římse řeřichu a chytat dešťovou vodu. Protože normální producenti a normální obchodníci co? vymřou na nezájem :wink:
Mně to deset let připadá, že už každý ví co je párek z Lidlu za sračky, ale stejně ho týdně koupí dvě kila :twisted: tady je diagnóza jasná a léčba těžká.

Napsal: 01 dub 2010, 11:53
od rnbw
Ide Velka noc, takze sa zase "tesim" na polske a madarske napodobeniny cokolady ("kakaova pochutka" alebo "figurky z cokoladovej polevy"). Kazdy rok vsetkym hovorim (aspon trikrat - na Velku noc, Mikulasa a Vianoce), ze nech ten odporny hnus nekupuju, lebo sa to neda zrat - a vzdy to niekto kupi znovu...

Napsal: 01 dub 2010, 12:44
od workhard
Já to házim psovi,ten to ZATIM žere... :lol:

Napsal: 01 dub 2010, 12:50
od Crifodo
měl jsem doma 1/4 roku kočku na hlídání, svoje konzervy dodané majitelkou odmítala, čerstvá vepřová játra žrala vášnivě. kočičí lososové pralinky žrala váhavě a z nouze. Otevřená kočičí konzerva v ledničce druhý den smrdí jak ****, třetí den smrdí nepopsatelně a kočka samozřejmě před tím prchá. Jatýrka druhý den trochu oschlá ale žere s nezměněnou chutí.
I to zvíře ví, co je svinstvo :roll: Hospodyně většinou ne :twisted:

Napsal: 01 dub 2010, 13:36
od pocitujlasku
to ja vidim na priatelkynej macke.
ked jej dame kusok salamy tak dlho onuchava, a nakoniec pomalicky zacne jest. Minule len zacitila surove maso, tak sa prirutila ako vichor a zhltla to za chvilocku. to iste, ked sa jej da kusocek fajnovej sunky.
mozno by sme mali chodit do obchodov so zvieratami a nakupovali podla toho ku comu pribehnu :)

Napsal: 01 dub 2010, 13:45
od Sendyx
Mám z velmi důvěryhodného zdroje, přímo od pramene, či spíše míchačky-drtičky-separačních strojů, že psí a kočičí konzervy obsahují víc masa, než průměrný měkký salám. Dokonce se jedna osoba z tohoto průmyslu svěřila, že z jednoho druhu těchto konzerv v klidu vařili výborné gulášové polévky, jenom bylo třeba pořádně okořenit, protože ty konzervy jsou samozřejmě v tomto ohledu plané. Vloni se ale katovaly kosty a s novou recepturou by to byl základ spíš na ovarovou polévku nebo na sulc.

Napsal: 01 dub 2010, 13:50
od Crifodo
hlavně mají kočičí konzervy kvůli kočičímu trávení přísadu popela (možná kafilerního), látky pro lesklou srst a kdoví co ještě... možná i rybí aroma :roll: ta rosolovitá hmota co pojila ty kostky vypadala zajímavě.
bueno apetito! :wink:
pes sežere třeba 14 dní starou rozježděnou vránu, s obrovskou chutí, takže jestli se mu v tomto ohledu snaží přiblížit chutí a složením konzerv...
kdyby to maso v drtičkách a separačních linkách bylo jen trochu použitelné v lidské výživě bez sebevraždy hygienika, tak si piš, že by ho s chutí nastavili 400% násobkem sojové hmoty a vyrobili by chutný lančmít.

Napsal: 01 dub 2010, 15:10
od Sendyx
A jak myslíš, že se nyní vyrábí lančmít ? :lol:

Napsal: 01 dub 2010, 15:31
od Crifodo
no přece z těch koček krmených separátem!

Napsal: 01 dub 2010, 15:36
od Andrea
A sója je pořád ještě sója nebo už je to taky nějaká náhražka? :roll: