Délka kabelu od Wi-Fi antény
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že měřit koax by měl u vysílače, nikoliv u antény, a tam se snad osazují hlavně SMA. Ale tak jako tak je to blbost - myslím to stříhání po milimetru.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ale jistě, stříhání kabelu po milimetrech je naprostá hovadina.
toto zařízení je pro ty co si sami vyrábějí antény a chtějí mít jistotu.
dal jsem to sem, protože sám jsem tento nápad postavil v PSV metru,
který je použitelný od KV(160m) až do SHF(23cm) a je limitován pouze
zatížitelností těch bezindukčních odporů (v mém případě 5W).
a jaký konektor tam bude, je zcela na invenci toho kdo si to udělá.
tady je můj výtvor :
http://www.ok1hga.nagano.cz/stanice/PSV-SWR/
toto zařízení je pro ty co si sami vyrábějí antény a chtějí mít jistotu.
dal jsem to sem, protože sám jsem tento nápad postavil v PSV metru,
který je použitelný od KV(160m) až do SHF(23cm) a je limitován pouze
zatížitelností těch bezindukčních odporů (v mém případě 5W).
a jaký konektor tam bude, je zcela na invenci toho kdo si to udělá.
tady je můj výtvor :
http://www.ok1hga.nagano.cz/stanice/PSV-SWR/
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady jsou ty N-ka samozřejmostí - on je to dobrej konektor. I ten BNC ujde, ale já je nemá moc rád, to už raději F-ka.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]