Vaříme při bastlení (odděleno, uzamčeno)

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
ZdenekHQ
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 25593
Registrován: 21 črc 2006, 02:00
Bydliště: skoro Brno
Kontaktovat uživatele:

#151 Příspěvek od ZdenekHQ »

Jo, a ještě tohle nám tady chybí. Stejně jako u obilných klíčků z Německa mě to nevadí, ani jedno naštěstí nejím. Mimochodem USA už dávno zjistili, že přežírání se čerstvě naklíčenýma potravinama solidně zvyšuje pravděpodobnost rakoviny střev. Ale velmi rychle to utichlo.

Tým profesora Ikedy extrahoval bílkoviny z exkrementů a připravil z této umělé náhražky masa první zkušební steaky. Ty obarvili červeným potravinářským barvivem a dochutili sójou. Když první várku pochoutky testovali, sklidila u lidí veliký úspěch. Většině lidí připomínala chuť burgeru hovězí a velmi jim chutnalo.

Mňam. :puke:
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]

Uživatelský avatar
helios
Příspěvky: 2914
Registrován: 08 srp 2007, 02:00
Bydliště: Tryskáčovo na Záhorí.

#152 Příspěvek od helios »

Máme sa na čo tešiť. Blééééééé...
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.

Uživatelský avatar
rnbw
Příspěvky: 32312
Registrován: 21 bře 2006, 01:00
Bydliště: Bratislava

#153 Příspěvek od rnbw »

Nebude to velky rozdiel oproti tomu najlacnejsiemu humusu, co vacsina ludi kupuje...

Uživatelský avatar
kejki
Příspěvky: 2270
Registrován: 10 lis 2009, 01:00
Bydliště: u Velvar, mezi D8 a R7

#154 Příspěvek od kejki »

Crifodo píše:žerte humus a kušujte, xindlové z východní Evropy, Brusel to posvětil.

http://www.novinky.cz/ekonomika/237005- ... rusel.html
Jen máslo musí být všude stejné a pomazánkové by mátlo cizince, chudáčky.

Uživatelský avatar
Mysteri
Příspěvky: 2875
Registrován: 12 bře 2008, 01:00
Bydliště: Považie - Vorošilovo

#155 Příspěvek od Mysteri »

Do teraz som si myslel, že sa priberá najmä zo žrádla a málo pohybu. A ono to je všetko inak! http://dolezite.sk/Mozeme_sa_dat_do_por ... a_182.html
Už mi je jasné, prečo pri používaní lacného TESCO šampóna /1l za 60centov/ som schudol a teraz, keď používam Schaumu /400mml za 2.8€/ priberám ako prasa.... :roll:

Uživatelský avatar
hafca
Příspěvky: 4401
Registrován: 27 črc 2004, 02:00
Bydliště: 25km na západ od Prahy
Kontaktovat uživatele:

#156 Příspěvek od hafca »

Jestli to není fake, tak máme kvalitu dokonale ohlídanou....
Přílohy
kure.jpg
(167.55 KiB) Staženo 172 x
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.

Uživatelský avatar
iginoiii
Příspěvky: 364
Registrován: 01 črc 2010, 02:00
Bydliště: Bratislava

#157 Příspěvek od iginoiii »

oh, tak toto keby nevidim odfotené, tak neverím 8O

Uživatelský avatar
ZdenekHQ
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 25593
Registrován: 21 črc 2006, 02:00
Bydliště: skoro Brno
Kontaktovat uživatele:

#158 Příspěvek od ZdenekHQ »

Až si budete chtít někdy udělat hezkou grilovačku, tak se určitě vyhněte uhlí od tohoto výrobce : http://www.grill-impex.com.pl/

Jak jsem nafasoval (v mém případě měl pytel červenou barvu s hrdým nápisem Our Best Grill), tak jsem zapálil, přidal dřevo, aby se litina vespod grilu rychleji roztopila, jak dřevo shořelo, dal jsem tam steaky, načež to celý zhaslo, maso se přilepilo na rošt a byl konec.

Po půlhodinové resustitaci jsem bez problémů nad uhlím 10 vteřin udržel ruku, to už se ale maso dělalo potupně na plotně v pivním těstíčku.

Obsahuje černé kamení a kousky cihel a nehořlavé cosi, co má být dřevěné uhlí. Před tím bylo samozřejmě celou dobu skladováno v suchu.

Z toho Polska snad nejde koupit nic poctivýho, ještě že u nás na benzinkách mají normální český hořlavý dřevěný uhlí.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]

Uživatelský avatar
kevin_mitnick
Příspěvky: 1724
Registrován: 20 kvě 2007, 02:00

#159 Příspěvek od kevin_mitnick »

ZdenekHQ píše: Z toho Polska snad nejde koupit nic poctivýho, ještě že u nás na benzinkách mají normální český hořlavý dřevěný uhlí.
20 let zpatky mi muj deda (at mu je mramor lehky) rikaval "chlapce, z Polaka kdyz najdes cepici, i tu je potreba bit. Polak ti nikdy nic poctivyho neproda...".

Uživatelský avatar
Cust
Příspěvky: 5553
Registrován: 17 led 2007, 01:00
Bydliště: Husinec-Řež

#160 Příspěvek od Cust »

Dnes jdu nakupovat zeleninku "bio" k jedné bybičce... Po cestě se mrknu jak nám roste prasátko. Při tom se domluvím se ženou jestli nechce kůzle na maso - soused nabízí z domácího chovu.
A grilovačka? U kámoše na PB, ale obecně nemusím gril. I když s ním po zabíječce vyrábím klobásy na grilování a to je opravdu luxus. Takové fenyklové klobásy (mleté maso, bílé víno, sůl, pepř a fenykl) jsou na grilu opravdu nářez.

Uživatelský avatar
Crifodo
Příspěvky: 14471
Registrován: 11 říj 2005, 02:00

#161 Příspěvek od Crifodo »

SMD-izace.
Přílohy
bouillon.jpg
(134.91 KiB) Staženo 87 x

Uživatelský avatar
hafca
Příspěvky: 4401
Registrován: 27 črc 2004, 02:00
Bydliště: 25km na západ od Prahy
Kontaktovat uživatele:

#162 Příspěvek od hafca »

Nakonec tam najdem už jen lístek s poděkováním za nákup. :cry:
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.

Uživatelský avatar
rnbw
Příspěvky: 32312
Registrován: 21 bře 2006, 01:00
Bydliště: Bratislava

#163 Příspěvek od rnbw »

Som zvedavy, kedy ludia prestanu kupovat tieto hnusy. Sol, rastlinny tuk a glutaman sodny - zaklad "kvalitneho" jedla...

Uživatelský avatar
michalkolesa
Zablokován
Zablokován
Příspěvky: 61
Registrován: 01 říj 2007, 02:00
Kontaktovat uživatele:

#164 Příspěvek od michalkolesa »

Neříkájí "bezpečnostní předpisy" něco o tom, že při práci je zakázáno, jíst, pít a kouřit?

Když nás ve škole viděl mistr s rohlíkem mimo přestávku tak byl "řev". A v práci to asi bude ještě horší tam je to "výpověď na hodinu" podle § 55 zákoníku práce.

Wolfik
Příspěvky: 1076
Registrován: 28 črc 2009, 02:00

#165 Příspěvek od Wolfik »

Kolesa
:lol: :lol: :lol:
made my day

Zamčeno

Zpět na „Nezařaditelné“