Stránka 11 z 32

Napsal: 22 čer 2011, 14:06
od ZdenekHQ
Jo, a ještě tohle nám tady chybí. Stejně jako u obilných klíčků z Německa mě to nevadí, ani jedno naštěstí nejím. Mimochodem USA už dávno zjistili, že přežírání se čerstvě naklíčenýma potravinama solidně zvyšuje pravděpodobnost rakoviny střev. Ale velmi rychle to utichlo.

Tým profesora Ikedy extrahoval bílkoviny z exkrementů a připravil z této umělé náhražky masa první zkušební steaky. Ty obarvili červeným potravinářským barvivem a dochutili sójou. Když první várku pochoutky testovali, sklidila u lidí veliký úspěch. Většině lidí připomínala chuť burgeru hovězí a velmi jim chutnalo.

Mňam. :puke:

Napsal: 22 čer 2011, 15:10
od helios
Máme sa na čo tešiť. Blééééééé...

Napsal: 22 čer 2011, 15:15
od rnbw
Nebude to velky rozdiel oproti tomu najlacnejsiemu humusu, co vacsina ludi kupuje...

Napsal: 23 čer 2011, 02:42
od kejki
Crifodo píše:žerte humus a kušujte, xindlové z východní Evropy, Brusel to posvětil.

http://www.novinky.cz/ekonomika/237005- ... rusel.html
Jen máslo musí být všude stejné a pomazánkové by mátlo cizince, chudáčky.

Napsal: 05 črc 2011, 18:15
od Mysteri
Do teraz som si myslel, že sa priberá najmä zo žrádla a málo pohybu. A ono to je všetko inak! http://dolezite.sk/Mozeme_sa_dat_do_por ... a_182.html
Už mi je jasné, prečo pri používaní lacného TESCO šampóna /1l za 60centov/ som schudol a teraz, keď používam Schaumu /400mml za 2.8€/ priberám ako prasa.... :roll:

Napsal: 18 črc 2011, 22:24
od hafca
Jestli to není fake, tak máme kvalitu dokonale ohlídanou....

Napsal: 18 črc 2011, 23:59
od iginoiii
oh, tak toto keby nevidim odfotené, tak neverím 8O

Napsal: 02 srp 2011, 19:17
od ZdenekHQ
Až si budete chtít někdy udělat hezkou grilovačku, tak se určitě vyhněte uhlí od tohoto výrobce : http://www.grill-impex.com.pl/

Jak jsem nafasoval (v mém případě měl pytel červenou barvu s hrdým nápisem Our Best Grill), tak jsem zapálil, přidal dřevo, aby se litina vespod grilu rychleji roztopila, jak dřevo shořelo, dal jsem tam steaky, načež to celý zhaslo, maso se přilepilo na rošt a byl konec.

Po půlhodinové resustitaci jsem bez problémů nad uhlím 10 vteřin udržel ruku, to už se ale maso dělalo potupně na plotně v pivním těstíčku.

Obsahuje černé kamení a kousky cihel a nehořlavé cosi, co má být dřevěné uhlí. Před tím bylo samozřejmě celou dobu skladováno v suchu.

Z toho Polska snad nejde koupit nic poctivýho, ještě že u nás na benzinkách mají normální český hořlavý dřevěný uhlí.

Napsal: 02 srp 2011, 20:00
od kevin_mitnick
ZdenekHQ píše: Z toho Polska snad nejde koupit nic poctivýho, ještě že u nás na benzinkách mají normální český hořlavý dřevěný uhlí.
20 let zpatky mi muj deda (at mu je mramor lehky) rikaval "chlapce, z Polaka kdyz najdes cepici, i tu je potreba bit. Polak ti nikdy nic poctivyho neproda...".

Napsal: 03 srp 2011, 09:36
od Cust
Dnes jdu nakupovat zeleninku "bio" k jedné bybičce... Po cestě se mrknu jak nám roste prasátko. Při tom se domluvím se ženou jestli nechce kůzle na maso - soused nabízí z domácího chovu.
A grilovačka? U kámoše na PB, ale obecně nemusím gril. I když s ním po zabíječce vyrábím klobásy na grilování a to je opravdu luxus. Takové fenyklové klobásy (mleté maso, bílé víno, sůl, pepř a fenykl) jsou na grilu opravdu nářez.

Napsal: 05 lis 2011, 12:43
od Crifodo
SMD-izace.

Napsal: 05 lis 2011, 12:52
od hafca
Nakonec tam najdem už jen lístek s poděkováním za nákup. :cry:

Napsal: 05 lis 2011, 14:41
od rnbw
Som zvedavy, kedy ludia prestanu kupovat tieto hnusy. Sol, rastlinny tuk a glutaman sodny - zaklad "kvalitneho" jedla...

Napsal: 05 lis 2011, 15:44
od michalkolesa
Neříkájí "bezpečnostní předpisy" něco o tom, že při práci je zakázáno, jíst, pít a kouřit?

Když nás ve škole viděl mistr s rohlíkem mimo přestávku tak byl "řev". A v práci to asi bude ještě horší tam je to "výpověď na hodinu" podle § 55 zákoníku práce.

Napsal: 05 lis 2011, 18:17
od Wolfik
Kolesa
:lol: :lol: :lol:
made my day