Stránka 15 z 17

Napsal: 15 led 2011, 19:25
od bastliar
Jirka píše:Jak můžete přežít bez masa? To bych půl hodiny po jídle měl zase hlad.
Preto sa odporúča jesť 5 až 7 krát denne menšie dávky.

Napsal: 15 led 2011, 19:31
od mtajovsky
Jirka napsal(a):
Jak můžete přežít bez masa? To bych půl hodiny po jídle měl zase hlad.

Ale neměl, musíte toho mít dostatek a taky to musí chutnat. To nesmí být žádný masochismus, nejíst maso :D

Moje oblíbené jídlo je třeba smažená zelenina ve složení mrkev, kukuřice, hrách, k tomu kečup, sojovka a čerstvý chleba. Po mase ani nevzdechnu. Jo a jsem 0+.

Napsal: 15 led 2011, 19:50
od Andrea
Jojo, umami z masa nahradíme glutamátem ze sójovky a hurá do toho. :chlupus:

Napsal: 15 led 2011, 21:42
od Sunmay
dělají se i sojovky bez glutamátu, chutnají líp stojí víc ... ale stojí za to

Napsal: 17 led 2011, 21:23
od ZdenekHQ

Karel Kouba, Roudnice n.L.

Pondělí, 17.ledna 2011, 18:25:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | +33

Pro většinu mám dobrou zprávu.
Mezi firmami, které dovezly závadné maso, je fa Krpeš, která dodává maso výhradně pražským interhotelům. Je tedy pravděpodobné, že většina dioxinů se navrátí do země původu


:D

Napsal: 19 led 2011, 21:16
od Mysteri
Ešte vás nenapadla taká vec, že v celom živočíšno-rastlinnom reťazci sa žerú všetci navzájom, len človeka /okrem samého seba t.j. ľudožrútov.../nik nežerie :?: :lol: ZATIAĽ! Aký je vlastne z nás úžitok?
K ,,vegetariánstvu" iba toľko: Poznám viacerých, ktorí na to prešli, ale všetci mali jednú a tú istú poznámku: ,,Najhorší je ten smrad na wecku, už ani noviny si nemôžem prečítať pri svojom vlastnom sraní..." :lol:

Napsal: 19 led 2011, 21:27
od ZdenekHQ
Když na to nemá vyladěnej karburátor, nemá se tím cpát. Pak mu to střílí do výfuku, má nepravidelnej (zá)chod a kouří mu to. :D

Napsal: 19 led 2011, 21:41
od Mysteri
:aplause: :aplause: :aplause:

Napsal: 19 led 2011, 22:33
od PeteBurns
Mysteri, s tým wckom to síce je sranda, ale najväčšia sranda je to, že je to presne naopak :wink: Veď logicky, čo môže byť horšie, ako hnijúce mäso, ktoré sa u mäsožravcov rýchlo strávi a vyprdne von, zatiaľ čo u ľudí sa pomaly posúva cez tie dlhé zákruty aj tenkého aj hrubého čreva a až potom sa vytrepe von :lol: A veľmi dobre to poznám aj sám na sebe, normálne ak idem na wecko, nikto ani nevie, že som tam bol...ak raz za sto rokov zjem nejaké mäso, tak je to potom sakramentsky poznať, noviny by som tam čítať nechcel :lol: No a najhoršie to je, ak sme na návšteve u našich, a na záchod skočí bráško, ktorý stále nejaké hnusné mŕtvoly vyžiera, panečku to je teda masaker :twisted: Ventilátor sa môže aj zblázniť, ale nemá ani najmenšiu šancu ten neskutočný puch vyvetrať :lol: Inak dosť sa hovorí o spojitosti s jedením mäsa a rakovinou hrubého čreva, vôbec sa tomu nečudujem, že to má vplyv, dedko bol tiež známy mäsožrút a tiež na to zomrel :?

Napsal: 19 led 2011, 23:06
od hafca
On takovej květák nebo cibule taky není nic moc. A co teprve nějaký to pivko. Moje babička se dožila 93 a jedla maso celý život a o rakovině slyšela leda v rádiu. Mamince je 88, jí taky celej život maso a je je úplně v pohodě. Já se jím cpu taky a zatím taky dobrý. A na WC sám se sebou klidně vydržím.
Takže, masem to asi nebude. :lol:

Napsal: 19 led 2011, 23:09
od mtajovsky
Mysteri píše:K ,,vegetariánstvu" iba toľko: Poznám viacerých, ktorí na to prešli, ale všetci mali jednú a tú istú poznámku: ,,Najhorší je ten smrad na wecku, už ani noviny si nemôžem prečítať pri svojom vlastnom sraní..." :lol:
Úplné vegetariánství je blbost, to je jasné. A s tím WC - já jsem docela přesvědčen, že je to právě naopak. Maso vám ve střevech zahnívá, anžto nejsme šelmy s krátkými a rychlými střevy, ale spíš opice, které se přirozeně živí převážně rostlinnou stravou a sem tam slupnou nějakého brouka, vajíčko a podobně.

hafca << to máte štěstí na silný kořínek v rodině :) , ale jednotlivé případy nic nedokazují. Podstatná je statistika a ta hovoří jasně. Například v USA pozorovali souvislost mezi zvýšeným vyskytem rakoviny a velkou konzumací hovězích steaků už někdy v 60. letech myslím.

Napsal: 20 led 2011, 00:19
od bastliar
Na pravidelnosť napr. aj pri diete je výborné psylium.
Na očistu trojmesačná kúra spirulinou a chlorelou, to pleť doslova zmení farbu z nažltlej na bielu, takú to má silu.
hafca píše:Takže, masem to asi nebude. :lol:
Dĺžka života je priamo úmerná dlžke telomeráz.

Napsal: 20 led 2011, 07:16
od bu2520
vida další debata o H***** :-) ale bavím se . Vzpomněl jsem si na Haškou knihu strana mírného pokroku v mezích zákona, kde hostinský popisuje , že nejhoší hosti jsou vegetariáni protože mu akorát zadělají hajzly a neudělají pořádnou útratu. Ještě jsem si vzpomněl , v jednom zaměstnání jsem měl výhled na vchod do obchodu pro vegetariány a prostě už ti lidé byli poznatelní :-)

Napsal: 20 led 2011, 08:21
od p32
Američani mají možnost nosit zbraň na svou obranu a mají právo si hlídat svůj majetek před zloději všemi prostředky. Asi nejsme američani, ale exekutorský stát.
Jinak ať si každý jí co chce, ale psát takové nesmysly, že z masa je rakovina tlustého střeva ? To je to samé jako, že se minulý víkend v autě zabilo x lidí, tak se všichni brzy pozabíjíme v autech a autobudech taky. A ten zbytek co nebude v autech, tak spadne se střechy ! Četl někdo o bílém a červeném mase ?

Je prokazatelné, že některým lidem škodí jakékoliv maso, zvláště v nadměrném množství. A také je na druhou stranu prokázané, že mnoho lidí na nedostek bílkovin z masa (které nejí) umírají a to předčasně.
Člověk není masožrout nebo jen žrout sena, ale musí mít stravu různorodou a vyvážené a nemá se přežírat bez důvodu a nemá druhým nutit své zvrhlé choutky v makrobiotice atd.

Napsal: 20 led 2011, 08:31
od hafca
mtajovsky píše:....hafca << to máte štěstí na silný kořínek v rodině :) , .
Tím by se ale zase popírala ta teorie o vegetariánství. Já si myslím, že za dobu co tu člověk je si tělo na maso dávno provedlo patřičnou adaptaci. Po mém soudu je nejlepší pestrá strava, kde je úplně všechno. Každá jednostranost je na škodu.