Jsme to co jíme...

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
vladodyno
Příspěvky: 704
Registrován: 25 úno 2010, 01:00
Bydliště: Moravský sv. Ján, Slovensko

#241 Příspěvek od vladodyno »


Uživatelský avatar
ZdenekHQ
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 25593
Registrován: 21 črc 2006, 02:00
Bydliště: skoro Brno
Kontaktovat uživatele:

#242 Příspěvek od ZdenekHQ »

http://www.novinky.cz/ekonomika/259878- ... pekce.html

No, můžeme být spíš rádi, že to je "jen" německý odpad či dokonce poživatelný výrobek. Posoudit to nemůžu, do Lídlu nechodím. Dokážu si představit daleko horší scénáře....
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]

p32
Příspěvky: 15069
Registrován: 13 led 2007, 01:00
Bydliště: Olomouc

#243 Příspěvek od p32 »

Toto bych doporučil přečíst pomalu a celé.

http://www.novinky.cz/koktejl/259921-ve ... izely.html

Uživatelský avatar
ZdenekHQ
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 25593
Registrován: 21 črc 2006, 02:00
Bydliště: skoro Brno
Kontaktovat uživatele:

#244 Příspěvek od ZdenekHQ »

Já jsem kdysi zkusil týden jíst jen zeleninový saláty a polívky a pátej den jsem už nevydržel a ohřál jsem si k tomu dva špekáčky. Tím experiment skončil.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]

Uživatelský avatar
Crifodo
Příspěvky: 14471
Registrován: 11 říj 2005, 02:00

#245 Příspěvek od Crifodo »

Věc není tak jednoznačná a nedá se brutálně zjednodušovat. Bez masa se dá v kuchyni obejít za předpokladu bohatosti koření, s kvalitními surovinami a s dobrým olejem.
Lidem, kteří to s kulinářstvím myslí vážně, doporučuji prostudovat spis Antha Antonia "O umění jídla". O absolventu se tam píše jako o umělci jídla. Knihu mistrovsky natočil Jiří Lábus a je zde http://uloz.to/xkBxi3S/anthus-antonius- ... -jidla-rar
Poslouchat je záhodno ve společenském obleku, se sklenkou moselského a oholen.
Kapitola o jednotě rostlinné a živočišné stravy objasňuje, jak je to s dilematem masa z gastronomického hlediska.

jandu
Příspěvky: 4509
Registrován: 06 úno 2007, 01:00
Bydliště: vých.slovensko

#246 Příspěvek od jandu »

Mäso sa dá nahradiť iba raz za čas. Súhlasím so Zdenkom, človek aj keď je omnivor (všežravec), je viacej mäsožravec (Carnivora), než bilinožravec (herbivora)
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.

Uživatelský avatar
rnbw
Příspěvky: 32312
Registrován: 21 bře 2006, 01:00
Bydliště: Bratislava

#247 Příspěvek od rnbw »

Maso jem tak raz za tyzden, niekedy dvakrat a niekedy ani raz. Vobec mi to nechyba.

jandu
Příspěvky: 4509
Registrován: 06 úno 2007, 01:00
Bydliště: vých.slovensko

#248 Příspěvek od jandu »

Výnimky potvrdzujú pravidlo :roll:
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.

Uživatelský avatar
ZdenekHQ
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 25593
Registrován: 21 črc 2006, 02:00
Bydliště: skoro Brno
Kontaktovat uživatele:

#249 Příspěvek od ZdenekHQ »

Ale o tom to je - člověk má jíst to, na co má chuť, nikoliv to, do čeho se musí nutit. Tělo si samo řekne, i když to někdy trošku přehání.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]

Jirka
Příspěvky: 2031
Registrován: 01 črc 2005, 02:00
Bydliště: zbídačený kraj
Kontaktovat uživatele:

#250 Příspěvek od Jirka »

Jeden aktuální. Kdo četl dnešní bulvár, možná ještě teď nevěří.
Přílohy
zajic.jpg
mňamka
(56.14 KiB) Staženo 45 x
*****

Uživatelský avatar
workhard
Příspěvky: 4873
Registrován: 07 črc 2006, 02:00
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

#251 Příspěvek od workhard »

My ty figurky taky nekupujeme a co se k nám dostane neoficiální cestou, sežere pes. Ta pochutina, ze které to vyrábějí, se fakt nedá pozřít :cryink:
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...

Uživatelský avatar
Vojta7
Příspěvky: 510
Registrován: 28 zář 2010, 02:00
Bydliště: Františkovy Lázně

#252 Příspěvek od Vojta7 »

To se ten pes z toho nepo....? :D

Uživatelský avatar
workhard
Příspěvky: 4873
Registrován: 07 črc 2006, 02:00
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

#253 Příspěvek od workhard »

Nee pes je v pohodě, žere i kočičí huvna :lol:
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...

Uživatelský avatar
helios
Příspěvky: 2914
Registrován: 08 srp 2007, 02:00
Bydliště: Tryskáčovo na Záhorí.

#254 Příspěvek od helios »

Potvrdzujem, že to nie je čokoláda, ale len hnusná sladká hmota, prevažne made in EU Poland. Väčšinou tieto superblee odpady pochádzajú práve odtiaľ. :?
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.

Uživatelský avatar
mi-ro
Příspěvky: 7651
Registrován: 08 úno 2005, 01:00
Bydliště: rovina u Kolína

#255 Příspěvek od mi-ro »

POZOR, čokoláda (z kakaa) je pro psy prý velmi škodlivá až smrtelná!! ale tohle bude asi v pohodě.
..to bude jen ňákej odpůrek

Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“