Stránka 20 z 24

Napsal: 18 dub 2012, 10:09
od Crifodo
Vždycky tu budeš mít nějaké lidi, co se narodili až po původní myšlence, a žijou ne podle původních myšlenek, ale v realitě. Ta je teď taková, že se většina začíná plazit dost blízko držkou u země, aby si náhražky pořizovali dobrovolně a nejen po uvedení v omyl. A tuhle situaci připravilo něco jiného než nějaké tržní ideály. Zatímco za krále klacka dostal šidící výrobce ihned přes držku pokud ho neutopili v koši, dneska šidí 7 z 10 výrobců a na těch 10 výrobců připadá 12 byrokratů, co jim určujou a kontrolujou tu legální část švindlu a rádi nevidí tu nelegální nebo nemorální část.

Napsal: 18 dub 2012, 14:32
od ZdenekHQ

Napsal: 18 dub 2012, 14:51
od bastliar

Napsal: 26 dub 2012, 22:36
od Jirka

Napsal: 02 říj 2012, 20:32
od ZdenekHQ
Dneska jsem parádně připálil "vzorek" domácího kečupu. :?

Já vůl jsem si říkal, že je to samá voda a nic se tomu při pomalým vaření stát nemůže, tak jsem tam pro jistotu vrznul jednu nepoživatelnou "směs škrobu a barviv z Hamé, který říkají kečup", abych to nemusel zahušťovat a konzervovat, a ono to asi sedlo na dno a během 15 minut totálně zčernalo. Sice to ničím nesmrdí, ale nas.re to.

Chybama se člověk učí, ale jen vůl těma svýma, že ? :?

Napsal: 03 říj 2012, 19:17
od pepik9
A co teprve přijde

Napsal: 04 říj 2012, 08:30
od Jimmi2
To už tady jednou bylo, ne......? :)

Napsal: 04 říj 2012, 11:19
od EKKAR
И кде-то такое состояние продольжаетcя без перерыва совсем уже несколько десяток лет...

Napsal: 04 říj 2012, 20:20
od Cust
I v Rusku už mají supermarkety a nadprodukci....

Napsal: 04 říj 2012, 22:29
od Jirka
SMETANITO smetanový
Složení: obnovené odtučněné mléko, ...
Pořád nevím, co si po tím přestavit. To mléko už bylo po datu spotřeby (po smrti) a stejně ho zrecyklovali?
:)

Napsal: 04 říj 2012, 22:53
od EKKAR
To je další ruskej vynález. Aby nemuseli převážet tisíce krychlových metrů mlíka ze zemědělskejch rajónů do velkoměst, přičemž by jim velice často zkyslo, postavili u těch kravínů extruzní stanice, kde mlíko okamžitě po nadojení a pasterizaci vakuově vysušovali. Do cisterny se tak vešlo 10x víc prášku, kterej po přepravě na několik tisíc km jen zase smíchali s vodou a homogenizovali na "obnovený mlíko". Přitom jde snadno extrahovat mléčný tuk, protože se ve vodě nechce rozpouštět a zůstává plavat na hladině směsi. Po sebrání potřebnýho množství se zbytek emulguje na bílou kapalinu, prodávanou pod obchodním označením "MOLOKO". ...

Napsal: 09 říj 2012, 18:04
od ZdenekHQ
Teď jsem se dozvěděl zajímavý vysvětlení od jednoho obchodního řetězce, že okamžité napadení šedou plísní na tvrdých a nezralých broskvích z Itálie způsobilo to, že jsem je dal na okno na slunce dozrát, což jsem prý neměl, protože byly chemicky ošetřeny. Že prý je mám nechat dojít ve stínu, jestli mě vadí to, že nejdou ukousnout. Tak jsem jim odepsal, že to chápu, že zřejmě slunce nikdy neviděly a tohle byl projev silné alergie.

Napsal: 09 říj 2012, 22:56
od kejki
:lol: Takových hrušek všude a on utrácí za broskve :wink:

Napsal: 10 říj 2012, 13:44
od ZdenekHQ
Kéž by. Tady většina hrušní prohrála svůj boj se stářím a s jalovci , lépe řečeno se rzí hruškovou. Zbytek dorazilo sucho.

Napsal: 10 říj 2012, 15:57
od kejki
Tady nejsou ani paliči a letos se opravdu vyvedly Boscovy a Hardyho. Teď už mám privátní Pařížanky.
A jalovce bych vzal taky nejradši plamenometem.