Stránka 3 z 3

Napsal: 29 črc 2022, 12:53
od ZdenekHQ
Chceš poslat slabikář, nebo už umíš číst? 8-)

Napsal: 29 črc 2022, 12:55
od konosuke
Ano ocel nerez "potravina" ČSN 17 240, W Nr. DIN 1.4301 AISI 304.
Nejběžnejší matroš za kutilskou cenu.
(podobný je ČSN 17 248 nebo ČSN 17 249 - méně obvyklý)
Nakadah: Mikra metal OVA ul. Mostní - znáš ne ?

Napsal: 29 črc 2022, 13:24
od Nakadah
kutilmil> no tím můžeš snadněji opíchat fajnový masíčko. Podle počtu jehel si můžeš spočíst kolikrát rychleji.

konosuke> ano z MikroMetalu taky občas nakupujeme. Akorát nová hala nám stojí hned vedle haly Italinoxu, takže si skladník jen přejede VZV pro materiál.

Napsal: 29 črc 2022, 14:35
od kutilmil
To práve nechápem. To než dám piecť mäso tak sa má popichť?

Napsal: 29 črc 2022, 15:01
od danhard
Výhoda je, když víte, jak se tomu říká :D
https://www.nejlepsiceny.cz/tema/maso-tenderizer.html

Napsal: 29 črc 2022, 15:19
od kutilmil
no tak moment danharde. to co jsi poslal je neco uplne jineho. to vstrikuje marinadu do masa. ale to čo posielal dzenek jen pichá....

Napsal: 29 črc 2022, 16:03
od danhard
Je možné, že jsi tak slepý, že nevidíš, že je jich tam několik ?
Já mám tento, ten je na plátky masa, silný dělám z obou stran https://www.nejlepsiceny.cz/palicky-na- ... ent_2.html

Napsal: 29 črc 2022, 18:13
od Celeron
ZdenekHQ píše:Hezký.
Hmm, podle Tvý nereakce je mi jasný, že Tě mý snažení nezajímá...
Tak nic, udělám si ho jen pro sebe.

Napsal: 29 črc 2022, 19:13
od kutilmil
to je jako namisto kyjanku?

Napsal: 01 srp 2022, 20:35
od ZdenekHQ
@Celeron: Tak jestli to dokáže takto jednoduše vypálit z nerezi, zatímco vhodný nerezový hřebíky či dráty nejsou, tak si od něho jeden kousek na test vezmu. Ale to neznamená konec vývoje.

Mimochodem, včera jsem na grilu dělal skoro 2kg koleno, a tam to použít nejde. Musí se to samozřejmě naříznout, vymáchat dva dny ve slaný vodě s česnekem a pak předvařit, ale s tímto do toho píchnout by znamenalo jen problém.

Ovšem předvařenej bůček, když ho z jedné strany drží kost a z druhé stany kůže, ten je prostě odolnější. Uvaří se "potěr", nechá se hodinku máchat a občas se propíchne. A pak šup na gril. :D

4 hodiny přípravy a za 15min je to pryč.

Ale já to potřebuju hlavně kvůli rychlouzení.