Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Těch 44cm je vzdálenost špičky ozařovače proti bodu, kde máš zelenou osmičku.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Ohnisková vzdálenost je těch 33cm, ale je to parabola, takže podle tohoto bodu nelze jen opsat oblouk - proto je vzdálenost ke kraji větší.
Nevím, jaký to má oka, jestli maximálně kolem 2x2cm, tak můžeš.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Dobře,díky moc za rozměry a info.
Jak jsi tu posílal ještě fotku na výrobu něaké jiné MMDS antény(tu co máš na webu) s těma kruhama na té tyčce,nebyla by jednodužší na výrobu?
Super,síto mám,ted jaký vybrat a jak upevnit ozařovač.Ale jak si Zdeňku psal,po domácku vyrobaná parabola bude na houby.Ještě se mi docela zamlouval ten MMDS "vrták",zdal se být lehčí na výrobu.
To bych musel napřed najít rozměry, za ty léta je to všechno pryč. Někde jsou, musíš počkat...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Ještě je možnost použít klasickou parabolu a log-periodický "stromeček" jako ozařovač. Ona sice klasická sat parabola má na 2.4GHz už horší výsledky, ale pořád funguje velmi dobře.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]