Stránka 22 z 24
Napsal: 31 pro 2012, 19:01
od Nika
Zelený čaj a espresso z vánočního kafovaru.
Silvestra slavíme obvykle v červnu, venku, v teple.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Napsal: 22 led 2013, 13:00
od Killroy
Další lahůdka posvěcená EU..
Zní to odporně, ale je to tak. Do vek, koblih i buchet se běžně přidává bílý prášek E 920, který se vyrábí z vlasů, chlupů, nehtů a kopyt. Většina se přitom vyrábí v Číně rozpuštěním vlasů, kupříkladu z kadeřnictví, peří, oslích kopyt a prasečích štětin ve velkém množství koncentrované kyseliny chlorovodíkové.
Napsal: 22 led 2013, 13:51
od Habesan
Ale je to antioxidant, takže je to zdravé.
Mě by to tak moc nevadilo, kdybych měl jistotu, že se to vyrábí pouze z prasečích štětin, jen by to nebylo úplně Halal.
Napsal: 03 úno 2013, 19:03
od Jirka
Napsal: 21 bře 2013, 20:40
od kejki
Napsal: 22 bře 2013, 07:47
od Hejnicek
Sice vydrzim hodne,
ale info o tom, ze v Polsku pridavali do uzenin maso zdechlych krav,
to uz me fakt udivilo.
Ta konina je proti tomu slaby odvar.
Mozna s tim muze jeste soutezit o prvni misto jed na krysy.
Napsal: 30 dub 2013, 21:33
od mtrencin
Máte radi chrumkavé dopečené kaiserky ..... atď
Ak áno tak som som sa na vlastné oči presvedčil že zmznutý polotovar určený na dopečenie pochádza z krajiny dobrej cestarskej soli v potravinách
Ja som jediný z rodiny to nejedol proste mi to nešmakovalo teraz už to z rodiny nechce nik.
Napsal: 30 dub 2013, 21:40
od mtrencin
Aj toto bude o jedle keď to zgenerálkujem
Nerozoberal niekto
robot Zbrojovka ZU1 do šrofika?
Napsal: 01 kvě 2013, 21:39
od mtrencin
Lenže poľnohospodári, ktorí to robia poriadne sa vďaka blcom úradníckym z EU neuživia. Dopestujú chutné ale krivé uhorky ktoré nepredajú. Alebo im ich zakážu predávať. atď.... atď.
Napsal: 13 říj 2013, 21:09
od ZdenekHQ
Seznam nadšených ohlasů :
http://www.hame.cz/cs/company/detail/id ... zkaznk-ham
Malý příklad :
A paštika s česnekem ta tedy nemá CHYBU! Moc Vám děkuji za velice chutné výrobky.
Přeji vám, ať pokračujete touto cestou kvality. Vaše výrobky nepotřebují reklamu. Když v práci svačim Vaši paštiku s česnekem, kolegové tvrdí, že to neni možné, jak krásně voní. A je to tak. Přeji Vám hodně spokojených zákazníků a pokračujte tímto směrem.
Složení: vepřové sádlo, vepřová játra, voda, pečené vepřové maso (13 % hm.), vepřové maso, přísady: škrob, koření, extrakty koření, sušená zelenina, česnek a petržel, cukry, emulgátor E 472c (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin), antioxidanty E 331 (citronany sodné), E 315 (kyselina erythorbová), E 330 (kyselina citronová), sůl, mléčná bílkovina, zahušťovadlo E 412 (guma guar), E 415 (xanthan), želírující látka E 407 (karagenan), zvýrazňovače chuti E 621 glutamát sodný, E 635 5´-ribonukleotidy sodné), solicí směs (sůl, kozervant E 250 dusitan sodný), pažitka, regulátor kyselosti E 262 (octany sodné). Obsah masa: 21 % hm. Obsah tuku max. 40 % hm.
Dobrou chuť.
Napsal: 08 říj 2015, 13:41
od Killroy
http://www.novinky.cz/domaci/382536-tra ... olska.html
Další Tricatel hnus a ani pes to nežere.. Některý možná ano, náš tedy ne.
.
Napsal: 08 říj 2015, 13:45
od rnbw
Tie Opavia piskoty boli hnusne (sypke) uz predtym, od predchadzajucej zmeny pred x rokmi.
Napsal: 08 říj 2015, 14:14
od ZdenekHQ
Taky jsem o tom četl + viděl na stream.cz
To je to neustálé zkvalitňování... Já s tím naštěstí krmím jen papoucha a mám staré zásoby.
Napsal: 08 říj 2015, 16:08
od ZVUK2000
To je výzva pro domácí malovýrobce aby to pšonské svinstvo nahradily.
Napsal: 08 říj 2015, 17:47
od Hejnicek
Taky jsem ten clanek o piskotovem hnusu cetl.
Takze uz nekupovat. Dort ze zakysane smetany sbohem
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Snad draha misto Opavie najde nejakou nahradu.
Ujizdel jsem na susenkach Esicka. Ale uz mi ted moc nejedou. Nevim, jestli to je mnou nebo susenkama
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)