Myslím že právě ty manažerské prostory jsou typické místo, kde se na ekonomiku provozu skoro vůbec nekouká, v létě klimatizace jen to sviští a v zimě vytápění, jen to duní. Zaplatí to zákazník.
Bagety na nádraží jsou cenově boostovaná verze toho, co se jako skoro výhradní zdroj obživy nabízí v menzách všeho druhu, je to takové praktické, soudobé a stejně pomalu neexistuje alternativa. V Praze má ještě student možnost vyběhnout do ulice a dát si buď večeři za 800,- v korejské restauraci, nebo navštívit "český" (=Tiň Ťoň) krámek se zeleninou(=zelenina, ovoce, mléčné výrobky, konzervy a sladkosti, nápoje...). Za čas tam bude TiňŤoň jen dozírat a prodávat budou české důchodkyně.
Ale to jsme utekli od křemene
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)