Tohle si vyprosujuMarie Fůrie píše:Není on ten plží sliz to samé jako rybí sliz? Nepochází plž z ryby?
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Moderátor: Moderátoři
Tak to nevím, tak dalece jsem je nezkoumal a ryby nejím. Takže nedokážu posoudit..Marie Fůrie píše:Není on ten plží sliz to samé jako rybí sliz? Nepochází plž z ryby?
Ale kdepak všechno: ještě pár témat zbývá.stepa při uzavírání příspěvku píše:Koukam tady v tom threadu propereme uplne vsechno
nechci do toho moc kecat, vaření moc nerozumím (při vaření se řídím heslem: když tam dám samé dobré věci, tak to nemůže být špatné, ne?), ale ten název kedlubnové zelí mi nějak nedává smyslpajosek2 píše:Když jsi se dala na kedlubny,tak si udělej kedlubnové zelí.Je to opravdová lahůdka,teda pokud to ještě neznáš.
To samé heslo propagovali Pejsek a Kočička,když dělali ten dort.Mohlo to být fajn,protože tam dali samé dobré věci.Cust píše:nechci do toho moc kecat, vaření moc nerozumím (při vaření se řídím heslem: když tam dám samé dobré věci, tak to nemůže být špatné, ne?), ale ten název kedlubnové zelí mi nějak nedává smyslpajosek2 píše:Když jsi se dala na kedlubny,tak si udělej kedlubnové zelí.Je to opravdová lahůdka,teda pokud to ještě neznáš.
To je pravda,prostě se jde něco uvařit. Stejně pořád platí: TCHÝNĚ A UZENÉ NEJLEPŠÍ STUDENÉ"EKKAR píše:Dušení = vaření pod pokličkou ve vlastní šťávě & páře. Pája to vyjádřil obecněji, skutečně přesně je to "dušené zelí" nebo "dušené kedlubnové zelí" - ale proč slovíčkařit - člověk řekne, že jde něco uvařit, i když výsledkem jsou SMAŽENÉ palačinky nebo řízky anebo PEČENÉ kuře...