Mám jednu vysokoškolsky vzdělanou kámošku, kterou docela baví pižlat si tupým nožem hřbet ruky až do krve a podobně . Proč by se v Plzni nemohla vyskytnout opačná, ale šetrnější varianta s rajskou šťávou ?mtajovsky píše: Andrea: "Vysávat šťávičku z rajčete ...". Brrr, to je příšerné, co jsem vám provedl? Rajče nemůžu ani cítit - doslova.
Okurky ze Španělska
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
nějaký trauma z dětství?? Peklo, co?mtajovsky píše: "Vysávat šťávičku z rajčete ...". Brrr, to je příšerné, co jsem vám provedl? Rajče nemůžu ani cítit - doslova.
Naposledy upravil(a) Crifodo dne 02 čer 2011, 21:53, celkem upraveno 1 x.
Hlásím se také k nepožíračům rajčat . Ale hovězí s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem, to je jiná .
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
-
- Příspěvky: 2031
- Registrován: 01 črc 2005, 02:00
- Bydliště: zbídačený kraj
- Kontaktovat uživatele:
Vy mi tady děláte chutě! Dal bych si rajčatovej sálát..... Ale ze skutečných rajčat, ne z http://zelenepotraviny1.webnode.cz/news ... -amarouny/
*****
- hafca
- Příspěvky: 4401
- Registrován: 27 črc 2004, 02:00
- Bydliště: 25km na západ od Prahy
- Kontaktovat uživatele:
Hlásím se do klubu nepojídačů rajských v syrovém stavu. S malou vyjímkou, syrové sním jen zelené naložené v čalamádě, tam mi nevadí. Jinak už jen ten pohled na dužinu a pak ještě ta údajná vůně a mám taky dávení na krajíčku. Po tepelné úpravě ale můžu rajskou i lečo a mám ty jídla dokonce rád. Naštěstí jsme se v tomhle sešli se ženou, je na tom úplně stejně.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Tak to my se naopak doplňujem - já rajský nežeru, moje žena na husto. Kupodivu v leču podušený a rozpatlaný na kaši je můžu, za syrova z nich ale vrhám šavli. To lečo ale musím kořenit já - půl lžíce pepře, lžíce mletýho zázvoru, půl lžíce chilli...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
A kutilmile - nelituju tě !!!
Tak si připadám jako nenormální. Okurky jím i se šlupkou, ty malé a pořádně umyté, ty velké dlouhé bez šlupky. Rajčata jím v jakékoliv podobě, angrešt a rybíz bílý, černý, červený také, mrkev, petržel, zavařený celer a brambory pečené, vařené, smažené taky, dýně, melouny, cukety taky. Já teda vlastně ani nevím co nejím
Kafé si dám stejně jako čaj, slivovice moc né, ale po víně je mi fakt blbě od žaludku, víno je fakt hnusné ať bílé nebo červené, prostě když si dám večer jakékoliv víno, tak se mi po třetím litru dělá blbě. S tím si opravdu nevím rady, jestli to ona nebude nějaká přecitlivělost na víno.
Kafé si dám stejně jako čaj, slivovice moc né, ale po víně je mi fakt blbě od žaludku, víno je fakt hnusné ať bílé nebo červené, prostě když si dám večer jakékoliv víno, tak se mi po třetím litru dělá blbě. S tím si opravdu nevím rady, jestli to ona nebude nějaká přecitlivělost na víno.
A kdo říká, že to lečo tím strouhaným chlebem nezahušťuju (když je málo paprik - nebo místo krupice)? Nebo do něj přidávám povařený solený arašídy, strouhanou ředkvičku nebo i dušenou kedlubnu - podle toho, co v ledničce najdu... Jedinej problém je v následcích konzumace takový směsi - jedinec se musí střežit uzavřených prostor a chovat se jako by vlekl na přívěsu nádrž s bioplynem...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
A kutilmile - nelituju tě !!!
- frantajetel11
- Příspěvky: 1922
- Registrován: 13 lis 2008, 01:00
- Bydliště: Kladno
Tak to je celkem známé, že recyklovny a odpadové hospodářství nejsou zrovna růžový záhonEKKAR píše:jedinec se musí střežit uzavřených prostor a chovat se jako by vlekl na přívěsu nádrž s bioplynem...
Mimochodem, je tu někdo pamětník znalý tzv. REMA, rekonstituované maso? prodávalo se to v 70. letech. Tehdy na to bylo pohlíženo s despektem, přitom se údajně jednalo o výrobek, kde byl obsah masa 100% hmotnosti výrobku, akorát se naplátkováním a vakuovým spojením vytvořily stejnorodé porce, zpracovaly se menší nestandardní kousky a nebyl problém s přesnými porcemi ve veřejném stravování.