Stránka 5 z 8

Napsal: 02 čer 2011, 17:33
od ZdenekHQ
mtajovsky píše: Andrea: "Vysávat šťávičku z rajčete ...". Brrr, to je příšerné, co jsem vám provedl? Rajče nemůžu ani cítit - doslova.
Mám jednu vysokoškolsky vzdělanou kámošku, kterou docela baví pižlat si tupým nožem hřbet ruky až do krve a podobně . Proč by se v Plzni nemohla vyskytnout opačná, ale šetrnější varianta s rajskou šťávou ? 8-)

Napsal: 02 čer 2011, 17:43
od Andrea
No co, já zase nemusim kafe a pizzu.

Napsal: 02 čer 2011, 19:02
od Crifodo
mtajovsky píše: "Vysávat šťávičku z rajčete ...". Brrr, to je příšerné, co jsem vám provedl? Rajče nemůžu ani cítit - doslova.
nějaký trauma z dětství?? Peklo, co? :drool:
Obrázek
Obrázek

Napsal: 02 čer 2011, 19:39
od Chabra
Uplně čumím kolik soukmenovců nejí rajče.Takovou podporu bych potřeboval doma. Taky jsem podstupoval převýchovu od mamy, ale pokaždé to končilo hlasitým dávením a návštěvou toalety. :?

Napsal: 02 čer 2011, 21:00
od stasek
Rajčata jsem nikdy nejedl a nepochopil jsem, jak můžou někomu chutnat. Ale když je to s něčím dohromady, třeba salát z okurek a rajčat, tak to jde. Rajská omáčka je výborný jídlo, ale představa rajčatovýho džusu :roll:

Napsal: 02 čer 2011, 21:00
od Eleman
Hlásím se také k nepožíračům rajčat :puke: . Ale hovězí s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem, to je jiná :chlupus: .

Napsal: 02 čer 2011, 21:04
od Andrea
Rajčatovej džus jsem nikdy nepila a ani mě neláká, lepší je to rajčátko rovnou z keříku. :twisted:

Napsal: 02 čer 2011, 21:27
od Jirka
Vy mi tady děláte chutě! Dal bych si rajčatovej sálát..... Ale ze skutečných rajčat, ne z http://zelenepotraviny1.webnode.cz/news ... -amarouny/

Napsal: 02 čer 2011, 21:59
od hafca
Hlásím se do klubu nepojídačů rajských v syrovém stavu. S malou vyjímkou, syrové sním jen zelené naložené v čalamádě, tam mi nevadí. :roll: Jinak už jen ten pohled na dužinu a pak ještě ta údajná vůně a mám taky dávení na krajíčku. Po tepelné úpravě ale můžu rajskou i lečo a mám ty jídla dokonce rád. Naštěstí jsme se v tomhle sešli se ženou, je na tom úplně stejně. :D

Napsal: 02 čer 2011, 22:12
od EKKAR
Tak to my se naopak doplňujem - já rajský nežeru, moje žena na husto. Kupodivu v leču podušený a rozpatlaný na kaši je můžu, za syrova z nich ale vrhám šavli. To lečo ale musím kořenit já - půl lžíce pepře, lžíce mletýho zázvoru, půl lžíce chilli...

Napsal: 02 čer 2011, 22:28
od p32
Tak si připadám jako nenormální. Okurky jím i se šlupkou, ty malé a pořádně umyté, ty velké dlouhé bez šlupky. Rajčata jím v jakékoliv podobě, angrešt a rybíz bílý, černý, červený také, mrkev, petržel, zavařený celer a brambory pečené, vařené, smažené taky, dýně, melouny, cukety taky. Já teda vlastně ani nevím co nejím :lol:
Kafé si dám stejně jako čaj, slivovice moc né, ale po víně je mi fakt blbě od žaludku, víno je fakt hnusné ať bílé nebo červené, prostě když si dám večer jakékoliv víno, tak se mi po třetím litru dělá blbě. S tím si opravdu nevím rady, jestli to ona nebude nějaká přecitlivělost na víno. :wink:

Napsal: 02 čer 2011, 22:29
od Cust
EKKAR píše:T...To lečo ale musím kořenit já - půl lžíce pepře, lžíce mletýho zázvoru, půl lžíce chilli...
Tak to uš se na zbytek můžeš 🤐 - to tam už můžeš dát i rozmočený tvrdý chleba a bude to chutnat stejně :lol:

Napsal: 02 čer 2011, 22:34
od EKKAR
A kdo říká, že to lečo tím strouhaným chlebem nezahušťuju (když je málo paprik - nebo místo krupice)? Nebo do něj přidávám povařený solený arašídy, strouhanou ředkvičku nebo i dušenou kedlubnu - podle toho, co v ledničce najdu... Jedinej problém je v následcích konzumace takový směsi - jedinec se musí střežit uzavřených prostor a chovat se jako by vlekl na přívěsu nádrž s bioplynem...

Napsal: 02 čer 2011, 23:49
od frantajetel11
EKKAR píše:...půl lžíce pepře, lžíce mletýho zázvoru, půl lžíce chilli...
Asi jsi zapoměl napsat, že to buď vaříš ve 50 litrovym kotli a nebo máš totálně plechovou hubu i vnitřnosti :lol:
Já se teda řadim k požíračům rajčat - v jakýmkoliv stavu, mimo rajský polívky a šťávy :lol:

Napsal: 03 čer 2011, 08:32
od Crifodo
EKKAR píše:jedinec se musí střežit uzavřených prostor a chovat se jako by vlekl na přívěsu nádrž s bioplynem...
Tak to je celkem známé, že recyklovny a odpadové hospodářství nejsou zrovna růžový záhon :twisted:
Mimochodem, je tu někdo pamětník znalý tzv. REMA, rekonstituované maso? prodávalo se to v 70. letech. Tehdy na to bylo pohlíženo s despektem, přitom se údajně jednalo o výrobek, kde byl obsah masa 100% hmotnosti výrobku, akorát se naplátkováním a vakuovým spojením vytvořily stejnorodé porce, zpracovaly se menší nestandardní kousky a nebyl problém s přesnými porcemi ve veřejném stravování.