64 členů online

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
Cust
Příspěvky: 5553
Registrován: 17 led 2007, 01:00
Bydliště: Husinec-Řež

#76 Příspěvek od Cust »

já se pořád nemůžu zbavit pocitu, že kedlubnové zelí je něco jako sójové maso :twisted:

Marie Fùrie

#77 Příspěvek od Marie Fùrie »

Cust píše:já se poøád nemùžu zbavit pocitu, že kedlubnové zelí je nìco jako sójové maso :twisted:
No je v tom trochu rozdíl, kedlubnové zelí je docela dobré.

Uživatelský avatar
EKKAR
Příspěvky: 29689
Registrován: 16 bře 2005, 01:00
Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21

#78 Příspěvek od EKKAR »

Maruš má pravdu - sója je vysloveně náhražka jen vzhledově podobná masu (také to jsou vlákněné bílkoviny - a asi tady veškerá podoba s masem končí...), zatímco jemně pokrouhanou kedlubnu po patřičné kuchyňské úpravě budeš mít problém od zelí rozpoznat - no, DNA rozborem možná ano... Je to spíš podobné situaci, kdy se špenát nahrazuje kopřivami nebo telecí játra vepřovými...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...

A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!

Uživatelský avatar
pajosek2
Příspěvky: 3992
Registrován: 24 úno 2007, 01:00
Bydliště: Zlínsko
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od pajosek2 »

Ta kopřivová náhražka špenátu,je dost dobrá.Počítám,že při dnešním zdražování bude kopřiva brzy vahlášena jako chráněná bylina před vyhubením.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.

Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“