Stránka 6 z 8

Napsal: 03 čer 2011, 09:11
od Holly
Já rajčátka můžu a rád, přítelkyně taky, ale naše dcera jak to vidí když mi teče šťáva po bradě tak se jí zvedá kufr. Jak píše Andrea, takové čerstvé rajče utržené z keříku ve folijovníku :chlupus: mňam! Ale znám taky pár lidí co se jim s toho dělá špatně, já si to neumím představit. :roll:

Napsal: 03 čer 2011, 09:17
od bastliar
del

Napsal: 03 čer 2011, 09:49
od Carel
Andrea píše:Rajčatovej džus jsem nikdy nepila a ani mě neláká, lepší je to rajčátko rovnou z keříku. :twisted:
Ani sklenku"Bloody Mary"? :wink:
Rajčata mám rád,zato okurky v jakékoliv úpravě neee :x

Napsal: 03 čer 2011, 10:01
od EKKAR
frantajetel11 píše:
EKKAR píše:...půl lžíce pepře, lžíce mletýho zázvoru, půl lžíce chilli...
Asi jsi zapoměl napsat, že to buď vaříš ve 50 litrovym kotli a nebo máš totálně plechovou hubu i vnitřnosti :lol:
...
Ani snad ne, hrnec je obyčejnej na polívku, 2,5-3 litry a rozhodně není plnej... Ale s tou "tlamou vyfutrovanou nerezem" asi budeš blíž k pravdě - na český poměry. Kečuánský "chelapeňos" to teda být nemusí, ale ostrý já můžu... Vloni moje polovice donesla z místního Konzumu 3 kila světlounce zelených až bělavých paprik - podle popisky ze Slovenska. Nakrájela dva kousky a začala brečet jak nad cibulí. Utekla z kuchyně a dokrájet jsem to musel já - s otevřeným oknem a potom, co jsem si vzal gumový rukavice, stejný jako ve kterých leptám plošňáky. Stejně jsem pak ještě 24 hodin radši chodil čůrat "na holku" - nebo něco takového, jako promnout si oko - to absolutně nepřipadalo do úvahy. Lečo z těch 3 kil paprik jsem musel zavařit, sám bych ho jedl snad 14 dní - a má opravdu grády, je to taková malá ze Slovače dovezená Montezumova pomsta - pálí opravdu 2x... Rajčata v něm absolutně nejsou cítit - i bez chilli a pepře :lol: :lol: :lol: :lol:

Napsal: 03 čer 2011, 10:58
od tomasjedno
Andrea píše:Rajčatovej džus jsem nikdy nepila a ani mě neláká, lepší je to rajčátko rovnou z keříku. :twisted:
Nějak tu převažují odpírači syrových rajčat - tak abych to trochu vyvážil:
syrová rajčata (opravdická, ne ty skleníkové napodobeniny ze super-hyper) jsou pro mne lahůdka. Stejně jako naložená neoloupaná nakládačka, a jako oloupaná salátovka :D

Napsal: 04 čer 2011, 00:45
od Mysteri
Ako sa tu krásne odbočilo od témy :lol: Pôvodné založenie vlákna znelo takto:
Nezdá se vám, že tahle věc se španělskými okurkami silně zavání velmi dobře promyšleným teroristickým činem ?

Zatím to řekl nahlas jen jeden člověk, ti ostatní mlčí a dělají, že neví.
A vy tu už všetci varíte.... :P
Skúsim návrat k pôvodnej téme.
Všetky choroby v poslednej dobe boli iba prínosom pre farmateutické firmy. Veľký humbuk na začiatku, potom veľký predaj vakcín /často nákup realizovaný štátom/ a vždy sa ukázalo, že aj ľudia, ktorí sa neočkovali - prežili. Pre ,,krátke pamäte":
- tá choroba o kravách / neviem si spomenúť, ako sa volala, asi to je následok tej choroby.../ - hovädzie
- Vtáčia chrípka.../to bola tá o hydine... :lol: / - hydinové
- Mexická chrípka.../to bola tá o sviniach... :lol:/ - bravčové
- Dnes tu máme niečo o uhorkách.... :wink: - zelenina...
- Budúca choroba bude mať isto niečo s ovocím....
PreGúglite si, kto na každej chorobe, ktorá firma, zarobila.... :idea:
Na druhej strane, to, že tieto POKUSY o ,,pandémie" vznikajú, musí niekto vyvolávať. Ak ste si pozreli ten link s Gattesom, ak ste si všimli nebo nad hlavou /aspoň tí dávnejšie narodení, ktorí si pamätáte inú, krásne blankitnú oblohu, občas s ,,baránčekmy" nad hlavou a porovnáte to so súčastnosťou/, tak spojitosť s http://dokumentarni.tv/zivotni-prostred ... y-spraying tu možno je. A potom to je smutné, čo si niektorí mocní, s nami robia.... :smutny:

Napsal: 04 čer 2011, 06:28
od keemo
Tá hovadzia je BSE alias šialené kravy.

Napsal: 04 čer 2011, 08:35
od p32
keemo píše:Tá hovadzia je BSE alias šialené kravy.
Není to BSA - nemoc šílené firmy s podplacenými politiky ?

Napsal: 04 čer 2011, 08:45
od Carel
Také už se objevují zprávy,že to pochází z nedávné erupce islandské sopky Grimsvötn.Nemocí je zasažena oblast severní Evropy,kde se prý nejvíce objevily mraky popelu.Tak jsem zvědavý na zjištění původu,jestli se na to opravdu přijde.

Napsal: 04 čer 2011, 09:09
od tomasjedno
Řekl bych, že ten popel ze sopky bude fest vysterilizovaný.

Napsal: 04 čer 2011, 09:26
od Carel
tomasjedno píše:Řekl bych, že ten popel ze sopky bude fest vysterilizovaný.
Ale kořenit jídlo bych tím nechtěl :?

Napsal: 04 čer 2011, 11:20
od Atlan
tomasjedno píše:Řekl bych, že ten popel ze sopky bude fest vysterilizovaný.
ani by som nepovedal predpokladam že bola vyvrhnuta aj hornina ktora bola na vrchu v zamrazenom stave...

to už su špekulácie :D zatial nič nenašli tiež možeme povedať že teroritický utok...

Napsal: 04 čer 2011, 16:14
od ZdenekHQ
Crifodo píše: Mimochodem, je tu někdo pamětník znalý tzv. REMA, rekonstituované maso?
Někteří asi nezapomněli, jen trošku změnili obor : http://www.remasystem.cz/ :)

Napsal: 04 čer 2011, 18:42
od p32
Tak odpověď s okurkama je naprosto jednoduchá - Hamburské oslavy a žrádlo z rychlého občerstvení špatně zpracované z hovězího masa. :wink:

Napsal: 04 čer 2011, 23:40
od jandu
Neobráti sa to teraz na mc káčera?