zase zkouška - vkládání zajímavých obrázků..

Tady si vyzkoušejte tvorbu témat a použití bbkódů, tagů, upload fotek

Moderátor: Moderátoři

Zamčeno
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
Habesan
Příspěvky: 6924
Registrován: 12 led 2009, 01:00
Bydliště: Plzeňsko
Kontaktovat uživatele:

#811 Příspěvek od Habesan »

Ano, tam kde o tom vím, se to vyskytuje také v povrchových studnách v hloubce cca 4 metry.
Nejvíc na tom prodělali ti, kteří předtím měli jen pár metrů a chtěli ji trochu prohloubit...
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)

Uživatelský avatar
jiriS
Příspěvky: 609
Registrován: 14 led 2014, 01:00
Bydliště: Ašsko
Kontaktovat uživatele:

#812 Příspěvek od jiriS »

Tady a teď vysychají hluboký vrty, povrchové studny mají vody v posledních letech dost. Ale taky je poměrně dost srážek přes léto, v devadesátých jsme byli bez vody i 3 měsíce (od půlky srpna).
Předchozí majitel tu původní "kaluž" na necelý 1m vykopal, protože v okolí se udělaly meliorace a byl bez vody.
Jirka

Uživatelský avatar
ZdenekHQ
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 25593
Registrován: 21 črc 2006, 02:00
Bydliště: skoro Brno
Kontaktovat uživatele:

#813 Příspěvek od ZdenekHQ »

jiriS píše:... k tomu roste celkově spotřeba vody (dlouhodobě).
Jirka
No, ona se ta spotřeba spíš přesouvá na trávníky a do bazénů. Podle doporučených tabulek z Bruselu a měření v panelácích jsme údajně spíš prasata....

Mimochodem, už se spekuluje o tom, že cena vody pro bazény a zahradu by měla mít na konci o jednu nulu víc. Zas bude veselo...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]

Uživatelský avatar
milous2
Příspěvky: 791
Registrován: 29 čer 2011, 02:00
Bydliště: u Kolína

#814 Příspěvek od milous2 »

No a, že těch "modrejch kádí" na zahradách přibývá. Mapy,ty satelitní samosebou jsou toho důkazem :lol:

No a dnes tahle podpásovka. Asi třešnička na dortík.
http://www.novinky.cz/finance/346475-eu ... drazi.html

Uživatelský avatar
Hydrawerk
Příspěvky: 7678
Registrován: 13 pro 2011, 01:00
Bydliště: Earth

#815 Příspěvek od Hydrawerk »

To se někdo má.
Přílohy
michal david02.jpg
(196.02 KiB) Staženo 36 x
michal david01.jpg
(175.58 KiB) Staženo 30 x
michal david03.jpg
(130.11 KiB) Staženo 27 x

Uživatelský avatar
ZdenekHQ
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 25593
Registrován: 21 črc 2006, 02:00
Bydliště: skoro Brno
Kontaktovat uživatele:

#816 Příspěvek od ZdenekHQ »

No nevím. Neuvádí k té ženské totiž ani spotřebu, ani provozní vlastnosti, ani žádné benefity spojené s pořízením na leasing (kdy člověk platí a vůbec neví, za co), tudíž to může být jen naleštěný Trabant, který má spotřebu jako Boeing... :D
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]

Uživatelský avatar
Hydrawerk
Příspěvky: 7678
Registrován: 13 pro 2011, 01:00
Bydliště: Earth

#817 Příspěvek od Hydrawerk »

http://revue.idnes.cz/michal-david-cyj- ... idicky_zar
Ale hlavní informace zazní v diskuzi.
http://revue.idnes.cz/diskuse.aspx?iddi ... idicky_zar
tudíž to může být jen naleštěný Trabant, který má spotřebu jako Boeing...
Vzhledem k nově objevené fotce na tom něco bude.
Přílohy
to se zas nekdo ma.jpg
(279.89 KiB) Staženo 27 x

Uživatelský avatar
Hydrawerk
Příspěvky: 7678
Registrován: 13 pro 2011, 01:00
Bydliště: Earth

#818 Příspěvek od Hydrawerk »

Jinak je to jakási zpěvačka Petra Abrahámová. https://www.facebook.com/page.petra
http://www.youtube.com/watch?v=QQ_ce5RUGd4

Uživatelský avatar
Hydrawerk
Příspěvky: 7678
Registrován: 13 pro 2011, 01:00
Bydliště: Earth

#819 Příspěvek od Hydrawerk »

Já bych všecky ty reklamy zakázal.
Přílohy
reklama na pivo.jpg
(286.49 KiB) Staženo 112 x

Uživatelský avatar
hafca
Příspěvky: 4401
Registrován: 27 črc 2004, 02:00
Bydliště: 25km na západ od Prahy
Kontaktovat uživatele:

#820 Příspěvek od hafca »

Protože nic nevidím, tak už je asi zakázáno. :lol:
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.

Uživatelský avatar
Celeron
Příspěvky: 16140
Registrován: 02 dub 2011, 02:00
Bydliště: Nový Bydžov

#821 Příspěvek od Celeron »

Ten co to psal musel být úplně blbej a nebo nalitej. Od kdy se z žita a pšenice vaří pívo? :roll: A od kdy se ze sladovýho ječmene peče chleba?
Jirka

Uživatelský avatar
Habesan
Příspěvky: 6924
Registrován: 12 led 2009, 01:00
Bydliště: Plzeňsko
Kontaktovat uživatele:

#822 Příspěvek od Habesan »

Má to podobnou logiku jako, že se v Africe rodí miliony Mozartů, jenom nemaj klavír. Nejprve by se na tom poli musel zasít ječmen, ale to je součást toho tragického příběhu.

Mimochodem z pšenice se pivo vaří, a prý to bývalo v našich zemích běžnější než z ječmene.
Žitný chléb už je dnes méně obvyklý, protože velkokapacitní pekárny mají technologii na pšenici (a brambory).
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)

Uživatelský avatar
traxxxdata
Příspěvky: 23
Registrován: 02 kvě 2010, 02:00

#823 Příspěvek od traxxxdata »

Habesan píše: Žitný chléb už je dnes méně obvyklý, protože velkokapacitní pekárny mají technologii na pšenici (a brambory).
Tou technologiou myslis chemiu? :D

Uživatelský avatar
hafca
Příspěvky: 4401
Registrován: 27 črc 2004, 02:00
Bydliště: 25km na západ od Prahy
Kontaktovat uživatele:

#824 Příspěvek od hafca »

Bez žitné mouky to není chleba, ale bílá veka. V "normálním" chlebu je většinou 1/3 až 1/2 žitné mouky. Ze samotné žitné nic poživatelného neupečeš, protože nemá lepek, který podporuje kynutí.
A pšeničné pivo se dělá normálně, třeba to v odkazu.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.

Uživatelský avatar
Celeron
Příspěvky: 16140
Registrován: 02 dub 2011, 02:00
Bydliště: Nový Bydžov

#825 Příspěvek od Celeron »

Kdysi jsem nesměl solit, tak jsem si pekl chleba v domácí pekárně z pšeničný a žitný chlebový mouky. Ze samotný žitný se opravdu nedá. I půl na půl je naprd, ideál je 2p+1ž. Teda řeknu vám, bez soli to je hrozný. Určitě platí "sůl nad zlato" :)
Jirka

Zamčeno

Zpět na „Na vyzkoušení“