JJ, to je přesně ono. U velké nádoby praskly ucha (v odkazu díl 6) a u malé byla zlomená pojistka (díl 7).
Pojistku jsem u jednoramenného vyměňoval poté, co jsem jednou zapomněl stáhnout plyn. Náhradní jsem vzal z toho vadného hrnce a následně je vyhodil.
U nás těsnění nabízí Nývlt, takže asi těch hrnců mezi lidmi běhá pořád dost, jinak by se druhovýrobou nikdo nezabýval.
Papiňák (HP + pokus o vtip)
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě, ale napřed to teplo musíš dodat. Pokud máš konstantní objem i teplotu, těžko se zvedne tlak.tomasjedno píše:Νějak nerozumím, co tím chceš říct. Pokud se pod papiňákem topí tolik, že začne odpouštět páru, tak pak další přitápění má za následek jen větší množství odpouštěné páry. Tlak i teplota uvnitř už se tím prakticky nezmění.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- tomasjedno
- Příspěvky: 5634
- Registrován: 11 říj 2008, 02:00
- Bydliště: ZZ9 Plural Z Alpha
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, beru na vědomí. Na regulátoru z rozsahu 1..6 se mohlo požívat max 3, takže tenkrát moje pokusy udělat steak končily pěknou podrážkou.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]