Vaříme při bastlení II

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
ignaciusjreilly
Zablokován
Zablokován
Příspěvky: 146
Registrován: 30 čer 2020, 02:00

#271 Příspěvek od ignaciusjreilly »

Nevim, zdali zde bylo vlozeno toto, tak to zkusim. Kdyztak to smaznete.

Havluv gulas - Ondrej Hejma

https://www.youtube.com/watch?v=InVZ7KuqE44

Uživatelský avatar
ZdenekHQ
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 25593
Registrován: 21 črc 2006, 02:00
Bydliště: skoro Brno
Kontaktovat uživatele:

#272 Příspěvek od ZdenekHQ »

To je něco strašnýho. Viděl jsem to kdysi a prchal jsem od TV. Ten Babica k tomu fakt sedí.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]

Uživatelský avatar
Celeron
Příspěvky: 16140
Registrován: 02 dub 2011, 02:00
Bydliště: Nový Bydžov

#273 Příspěvek od Celeron »

Však ty komentáře to hodnotí dostatečně.
Tenhle mě asi přijde nejlepší:
Zapomněli tam jeste pridat čokoládu, majonézu, jabka, pastiku, kyslé okurky, bazalku, horcici, salám, vejce, pivo, olomoucke tvaruzky a kukurici.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!

Uživatelský avatar
ZdenekHQ
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 25593
Registrován: 21 črc 2006, 02:00
Bydliště: skoro Brno
Kontaktovat uživatele:

#274 Příspěvek od ZdenekHQ »

No jo, ale to by pak už i pejsek a kočička žádali poplatek za autorský práva.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]

Uživatelský avatar
milosak
Příspěvky: 425
Registrován: 27 lis 2018, 01:00
Bydliště: Praha zapad

#275 Příspěvek od milosak »

Babica to je elita !! Je zájímavý, kolik má sledovanosti

Hejmu mám rád, jako zpěváka, ale jinak :barf:

Uživatelský avatar
ZdenekHQ
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 25593
Registrován: 21 črc 2006, 02:00
Bydliště: skoro Brno
Kontaktovat uživatele:

#276 Příspěvek od ZdenekHQ »

Tak dneska jsem zjistil, jak je periferní vidění zrádný. Mám takový dvě zásuvný "dózy" z masivního skla s uchem, hodně jsem to viděl v Čechách ve starých linkách. Na jedné je zbytek čevenýho nápisu CUKR, na druhé není nic.

Jenže já koupil sůl, co nějak víc solí, tak jsem si fixkou na tu sůl nakreslil červenej vykřičník. No, a při vaření jsem jen lehce mrkl vlevo, viděl jsem červenou (to mám zafixovaný jako cukr) a automaticky jsem sáhl po té druhé. Už bez kontroly. S cukrem. A tak jsem si osladil játra na cibulce.

Stejně jsem u toho myslel na další věci, ale je vidět, jak člověk z té práce blbne.

Kdybych použil mlýnek na sůl, nestalo se to.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]

Uživatelský avatar
ZdenekHQ
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 25593
Registrován: 21 črc 2006, 02:00
Bydliště: skoro Brno
Kontaktovat uživatele:

#277 Příspěvek od ZdenekHQ »

A ještě jeden problém. Koupil jsem si nějaký koření, jen tak při nákupu tlačenkových obalů atd., a u jednoho pořád nevím, co tím výrobce myslí. Tak jsem mu napsal a bylo mně odepsáno, že když nevím, jak to použít, tak si to nemám kupovat. Skvělej přístup. Zdravím Kasiu Říčany.

Není to žádnej zázrak. Buď se to dá nasypat na kuře a strčit do trouby, nebo rozpustit v teplým oleji, rozvařit pivem (a nejenom pivem) a natírat s tím něco nad ohněm na rožni.

Ale ten jejich "recept" na sáčku já rozluštit nedokážu, vždycky z toho vypadne nějaká proměnná mimo rozsah. Hlavně ten čas. Nebo pivo na pánvi.

Máte někdo nápad, jak to dát dohromady? :)
Přílohy
kasia_koření.jpg
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]

Uživatelský avatar
ok1hga
Příspěvky: 11485
Registrován: 28 lis 2006, 01:00
Bydliště: Česká Třebová

#278 Příspěvek od ok1hga »

nemůžu to sem nedat . . .
. . . dobře si vařej.
Přílohy
abacht.jpg

Uživatelský avatar
EKKAR
Příspěvky: 29689
Registrován: 16 bře 2005, 01:00
Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21

#279 Příspěvek od EKKAR »

Jop, jsou FSKUTKU jak laňky ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...

A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!

Uživatelský avatar
Hubert_79
Příspěvky: 6583
Registrován: 24 pro 2017, 01:00
Bydliště: Praha 6 - Petřiny
Kontaktovat uživatele:

#280 Příspěvek od Hubert_79 »

Zato tys určitě jak manekýn, když se posmíváš.
Frýba a láska zvítězí nad Hemalou a nenávistí!

Uživatelský avatar
workhard
Příspěvky: 4873
Registrován: 07 črc 2006, 02:00
Bydliště: Plzeň
Kontaktovat uživatele:

#281 Příspěvek od workhard »

Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...

Uživatelský avatar
EKKAR
Příspěvky: 29689
Registrován: 16 bře 2005, 01:00
Bydliště: Česká Třebová, JN89FW21

#282 Příspěvek od EKKAR »

Hubert_79 píše:Zato tys určitě jak manekýn, když se posmíváš.
Já si svejch kil vážím, kdo si mě neváží, jsou váhy - tak na ně j*** ...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...

A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!

Uživatelský avatar
ZdenekHQ
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 25593
Registrován: 21 črc 2006, 02:00
Bydliště: skoro Brno
Kontaktovat uživatele:

#283 Příspěvek od ZdenekHQ »

V té sestavě chybí ještě Maláčová. Jestli on ten Bába nemá nějakou úchylku, že si vybírá tyhle typy.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]

Uživatelský avatar
dobrman
Příspěvky: 1470
Registrován: 12 srp 2012, 02:00
Bydliště: J H

#284 Příspěvek od dobrman »

zdravím,
mám takový specificky bastlířský dotaz :D
Jak opéct jitrnici na pánvi, aby nepraskla?
na netu je spousta rad, ale už jsem toho vyzkoušel dost a stejně občas prasknou....
........Nedůvěřuji velbloudům a obecně nikomu, kdo dokáže týden nepít........

Uživatelský avatar
ZdenekHQ
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 25593
Registrován: 21 črc 2006, 02:00
Bydliště: skoro Brno
Kontaktovat uživatele:

#285 Příspěvek od ZdenekHQ »

Já to opatrně předehřeju v MW a pak na pánvi jen krátce a rychle opeču. Nepropichuju.

Všechno ostatní zatím selhalo.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]

Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“