Další čínskej zgarb
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to s těma mikroskopickejma nerovnostma nepřeháněl, běžně se přes žvejkačku dnes chladí i 2mm. Otázka je účinnost.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- Behemot
- Pod dozorem moderátorů
- Příspěvky: 1598
- Registrován: 01 lis 2013, 01:00
- Kontaktovat uživatele:
ty seš zas chytrej až seš blbej? zpátky do školky, esli podle tebe vole je 0,15 mm půl milimetrurnbw píše:Pasta sluzi na vyplnenie mikroskopickych nerovnosti, nie polmilimetrovej medzery.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
vono to taky chce používat neco, čemu se říká pasta, a ne ten hajzl co se tady prodával roky že 0,7 W/mK a podobný, to kdybych tam nasral, tak má samozřejmě lepší vodivost
ZdenekHQ: ty silikonový gumy sou i 5 mm, 10 mm apod. a dají se stohovat, samozřejmě záleží kolik energie chce člověk přenést a jakou teplotu, ale na ty desetiny milimetru…akorát žvaní
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Co já jsem viděl třeba v těch opravdu placatých a topících zdrojích do ultrazvuků, tak na víc než 2mm nenašli odvahu. Ono je to někdy silnější, ale ta součástka je v tom pak prakticky obtisknutá celá. Je docela dřina to rozebrat, když to drží na třiceti místech. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Behemote, a Ty se kroť. Víš proč.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Behemote, a Ty se kroť. Víš proč.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]