Udírna z bojleru
Moderátor: Moderátoři
Udírna z bojleru
Čau kluci
Jelikož je zde hodně kutilů a ještě víc těch, co dají něco dobrého, tak se zkusím zeptat i zde.
Mám k dispozici 80l bojler, jenže je pozink... Pár tahů flexkou a svářečkou, udírna by byla na světě
Jak je to se škodlivostí onoho pozinku na potraviny? Jako nápad se mi to zdá dobrý, ale jedovatý žrat nebudu
Tak než ho dám do šrotu...
Jelikož je zde hodně kutilů a ještě víc těch, co dají něco dobrého, tak se zkusím zeptat i zde.
Mám k dispozici 80l bojler, jenže je pozink... Pár tahů flexkou a svářečkou, udírna by byla na světě
Jak je to se škodlivostí onoho pozinku na potraviny? Jako nápad se mi to zdá dobrý, ale jedovatý žrat nebudu
Tak než ho dám do šrotu...
Eletrika je sviňa, kope a neni vidět
Pokud ten zinek nebudeš přímo vystavovat ohni, nic nehrozí. Daleko víc svinstva z něj "sežereš" v době, kdy ho budeš pižlat tou flexou a hlavně svařovat - za studena zinek nic nedělá, udí se stejně max. do 130-150°C (první zauzení, zbytek času by kouř měl mít teplotu nižší), zato když ho ohřeješ na cca 1000°C (flexa & svářečka), tak chytne plamenem a jeho kysličník není nic dobrýho k dejchání...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě !!!
A kutilmile - nelituju tě !!!
Velice rychle se ten pozink zaudí - pokryje mastnou vrstvou a bude to OK.
Vodovodní trubky jsou (byly) taky pozinkovaný a voda je v nich furt, sice nižší teplota, a taky po tý vodě nikomu zuby nevypadaly.
Vodovodní trubky jsou (byly) taky pozinkovaný a voda je v nich furt, sice nižší teplota, a taky po tý vodě nikomu zuby nevypadaly.
Člověk se celý život učí jenom proto, aby ve stáří všechno zapomněl.
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich
„Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl. A když kouká, aby byl, a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ J. Werich