Sháním atyp "jehelníček" na napichování bůčku

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
ZdenekHQ
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 25593
Registrován: 21 črc 2006, 02:00
Bydliště: skoro Brno
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od ZdenekHQ »

Chceš poslat slabikář, nebo už umíš číst? 8-)
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]

Uživatelský avatar
konosuke
Příspěvky: 9483
Registrován: 18 pro 2006, 01:00
Bydliště: Český Těšín tam v pohraničí

#32 Příspěvek od konosuke »

Ano ocel nerez "potravina" ČSN 17 240, W Nr. DIN 1.4301 AISI 304.
Nejběžnejší matroš za kutilskou cenu.
(podobný je ČSN 17 248 nebo ČSN 17 249 - méně obvyklý)
Nakadah: Mikra metal OVA ul. Mostní - znáš ne ?
Co se může pokazit to se taky pokazí. Co se nemůže pokazit to se pokazí taky. (Murphy)

Uživatelský avatar
Nakadah
Příspěvky: 1312
Registrován: 06 říj 2013, 02:00
Bydliště: Ostrava

#33 Příspěvek od Nakadah »

kutilmil> no tím můžeš snadněji opíchat fajnový masíčko. Podle počtu jehel si můžeš spočíst kolikrát rychleji.

konosuke> ano z MikroMetalu taky občas nakupujeme. Akorát nová hala nám stojí hned vedle haly Italinoxu, takže si skladník jen přejede VZV pro materiál.

Uživatelský avatar
kutilmil
Příspěvky: 3801
Registrován: 01 lis 2008, 01:00
Bydliště: Skalica

#34 Příspěvek od kutilmil »

To práve nechápem. To než dám piecť mäso tak sa má popichť?

Uživatelský avatar
danhard
Příspěvky: 5705
Registrován: 05 bře 2007, 01:00
Bydliště: Jesenice u Prahy

#35 Příspěvek od danhard »

Výhoda je, když víte, jak se tomu říká :D
https://www.nejlepsiceny.cz/tema/maso-tenderizer.html

Uživatelský avatar
kutilmil
Příspěvky: 3801
Registrován: 01 lis 2008, 01:00
Bydliště: Skalica

#36 Příspěvek od kutilmil »

no tak moment danharde. to co jsi poslal je neco uplne jineho. to vstrikuje marinadu do masa. ale to čo posielal dzenek jen pichá....

Uživatelský avatar
danhard
Příspěvky: 5705
Registrován: 05 bře 2007, 01:00
Bydliště: Jesenice u Prahy

#37 Příspěvek od danhard »

Je možné, že jsi tak slepý, že nevidíš, že je jich tam několik ?
Já mám tento, ten je na plátky masa, silný dělám z obou stran https://www.nejlepsiceny.cz/palicky-na- ... ent_2.html

Uživatelský avatar
Celeron
Příspěvky: 16140
Registrován: 02 dub 2011, 02:00
Bydliště: Nový Bydžov

#38 Příspěvek od Celeron »

ZdenekHQ píše:Hezký.
Hmm, podle Tvý nereakce je mi jasný, že Tě mý snažení nezajímá...
Tak nic, udělám si ho jen pro sebe.
Jirka

Proč mi nemůže všechno chodit hned ?!!

Uživatelský avatar
kutilmil
Příspěvky: 3801
Registrován: 01 lis 2008, 01:00
Bydliště: Skalica

#39 Příspěvek od kutilmil »

to je jako namisto kyjanku?

Uživatelský avatar
ZdenekHQ
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 25593
Registrován: 21 črc 2006, 02:00
Bydliště: skoro Brno
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od ZdenekHQ »

@Celeron: Tak jestli to dokáže takto jednoduše vypálit z nerezi, zatímco vhodný nerezový hřebíky či dráty nejsou, tak si od něho jeden kousek na test vezmu. Ale to neznamená konec vývoje.

Mimochodem, včera jsem na grilu dělal skoro 2kg koleno, a tam to použít nejde. Musí se to samozřejmě naříznout, vymáchat dva dny ve slaný vodě s česnekem a pak předvařit, ale s tímto do toho píchnout by znamenalo jen problém.

Ovšem předvařenej bůček, když ho z jedné strany drží kost a z druhé stany kůže, ten je prostě odolnější. Uvaří se "potěr", nechá se hodinku máchat a občas se propíchne. A pak šup na gril. :D

4 hodiny přípravy a za 15min je to pryč.

Ale já to potřebuju hlavně kvůli rychlouzení.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]

Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“