Sháním atyp "jehelníček" na napichování bůčku
Moderátor: Moderátoři
Výhoda je, když víte, jak se tomu říká
https://www.nejlepsiceny.cz/tema/maso-tenderizer.html
https://www.nejlepsiceny.cz/tema/maso-tenderizer.html
Je možné, že jsi tak slepý, že nevidíš, že je jich tam několik ?
Já mám tento, ten je na plátky masa, silný dělám z obou stran https://www.nejlepsiceny.cz/palicky-na- ... ent_2.html
Já mám tento, ten je na plátky masa, silný dělám z obou stran https://www.nejlepsiceny.cz/palicky-na- ... ent_2.html
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
@Celeron: Tak jestli to dokáže takto jednoduše vypálit z nerezi, zatímco vhodný nerezový hřebíky či dráty nejsou, tak si od něho jeden kousek na test vezmu. Ale to neznamená konec vývoje.
Mimochodem, včera jsem na grilu dělal skoro 2kg koleno, a tam to použít nejde. Musí se to samozřejmě naříznout, vymáchat dva dny ve slaný vodě s česnekem a pak předvařit, ale s tímto do toho píchnout by znamenalo jen problém.
Ovšem předvařenej bůček, když ho z jedné strany drží kost a z druhé stany kůže, ten je prostě odolnější. Uvaří se "potěr", nechá se hodinku máchat a občas se propíchne. A pak šup na gril.
4 hodiny přípravy a za 15min je to pryč.
Ale já to potřebuju hlavně kvůli rychlouzení.
Mimochodem, včera jsem na grilu dělal skoro 2kg koleno, a tam to použít nejde. Musí se to samozřejmě naříznout, vymáchat dva dny ve slaný vodě s česnekem a pak předvařit, ale s tímto do toho píchnout by znamenalo jen problém.
Ovšem předvařenej bůček, když ho z jedné strany drží kost a z druhé stany kůže, ten je prostě odolnější. Uvaří se "potěr", nechá se hodinku máchat a občas se propíchne. A pak šup na gril.
4 hodiny přípravy a za 15min je to pryč.
Ale já to potřebuju hlavně kvůli rychlouzení.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]