Okurky ze Španělska
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Okurky ze Španělska
Nezdá se vám, že tahle věc se španělskými okurkami silně zavání velmi dobře promyšleným teroristickým činem ?
Zatím to řekl nahlas jen jeden člověk, ti ostatní mlčí a dělají, že neví.
P.S. Jinak u nás doma se okurky vždycky loupaly i za cenu ztráty "drahých" vitamínů, pro biožravce nepředstavitelná věc. Hezká trefa směr BIO
Zatím to řekl nahlas jen jeden člověk, ti ostatní mlčí a dělají, že neví.
P.S. Jinak u nás doma se okurky vždycky loupaly i za cenu ztráty "drahých" vitamínů, pro biožravce nepředstavitelná věc. Hezká trefa směr BIO
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Tady totiž a hlavně nejde o Německo či Španělsko a okurky či rajčata, ale pokud se nenajde zdroj, tak o obecný strach z konzumace syrové zeleniny.
Hnojem se zalívaly okurky vždycky, tam problém určitě není. V jejich zpracování a honbě za "zdravím" už asi ano.
Hnojem se zalívaly okurky vždycky, tam problém určitě není. V jejich zpracování a honbě za "zdravím" už asi ano.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- tomasjedno
- Příspěvky: 5634
- Registrován: 11 říj 2008, 02:00
- Bydliště: ZZ9 Plural Z Alpha
- tomasjedno
- Příspěvky: 5634
- Registrován: 11 říj 2008, 02:00
- Bydliště: ZZ9 Plural Z Alpha
Před okurkama tu byly šílený krávy, ptačí chřipka, blbnutí s tamiflu. Ztráty na životech byly řádově deset lidí na Evropu. Kolik se jich denně potluče v autech a kolik jich ročně umře na kouření, kdo to řeší?ZdenekHQ píše:Nezdá se vám, že tahle věc se španělskými okurkami silně zavání velmi dobře promyšleným teroristickým činem ?
Zrůdné je to, že za pár hodin systém ví, že okurek se na území státu prodalo 114. Buď je to dobře placená armáda darmošlapů, co si tahá údaje z nosu, nebo armáda fízlů. Co je horší.
Lidstvo žilo v blízkosti hnoje od pravěku, takže to, že přežilo, asi o něčem svědčí. Skleníkoví kripli z klimatizovaných kukaní pak můžou mít problém, to je pravda, přešlechtili se. Zajímavější faktor by byly biologické změny po chemizovaném žrádle a po generaci nadužívání antibiotik.
- tomasjedno
- Příspěvky: 5634
- Registrován: 11 říj 2008, 02:00
- Bydliště: ZZ9 Plural Z Alpha
Neoloupané okurky jsou pěkný humus jak na pocit v ústech, tak hygienicky. Ze slupky nikdy dokonale nevymyjete zbytky postřiku a hlavně plísně, které tam vegetují. Taky je pravda, že neznám restauraci, kde by okurky před nakrájením do salátu oloupali. To by panu kuchaři jiste pracky upadly a hlavně se tak slukpka prodá (na váhu).
šopský salát se od stvoření světa dělá zásadně z neloupaných okurek, má to specifickou chuť barvu a tuhost, s oloupanou by to bylo rozbředlé svinstvo. Totéž ředkvičky atd.
Ad hnojení lidskými sračkami:
Fekálie lze v zásadě kompostovat. Z hygienických důvodů je však nutné zajistit teplotu nad 65°C nejméně po dobu 6 dnů. Důležité je také dodržovat základní zásady kompostování (dobrá surovinová skladba, překopávání apod.), aby se bioodpady (včetně fekálií) přeměnily v kompost. Při hnojení čestvými nebo nerozloženými zbytky fekálií může dojít k infekci hnojeného ovoce či zeleniny.
To je Elektrobastlírna jak řemen!
Ad hnojení lidskými sračkami:
Fekálie lze v zásadě kompostovat. Z hygienických důvodů je však nutné zajistit teplotu nad 65°C nejméně po dobu 6 dnů. Důležité je také dodržovat základní zásady kompostování (dobrá surovinová skladba, překopávání apod.), aby se bioodpady (včetně fekálií) přeměnily v kompost. Při hnojení čestvými nebo nerozloženými zbytky fekálií může dojít k infekci hnojeného ovoce či zeleniny.
To je Elektrobastlírna jak řemen!
Ředkvičky jsou něco jiného, tam to nevadí. Rajčata nejím (fuj), takže šopský salát a podobné humusy^2 a navíc s neoloupanými okurkami fakt neé.
I když třeba zde se píše o oloupané okurce.
Na druhou stranu klasický okurkový salát ve sladkokyselém nálevu (jemně postrouhané okurky) je se slupkou opravdu jen pro otrlé.
I když třeba zde se píše o oloupané okurce.
Na druhou stranu klasický okurkový salát ve sladkokyselém nálevu (jemně postrouhané okurky) je se slupkou opravdu jen pro otrlé.
Jsi příliš přecivilizovaný...mtajovsky píše: Na druhou stranu klasický okurkový salát ve sladkokyselém nálevu (jemně postrouhané okurky) je se slupkou opravdu jen pro otrlé.
i když... http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009070601
Babicova legendární voctovka je už pojem.
Když salát z okurky, tak kefír nebo kysaná smetana, pepř, sůl. Sladkokyselý výluh z utrápených okurek připomíná utopenou medúzu