Jsme to co jíme...
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Teď si pročítám seznam "éček" a jsou tam i takové perly, jako kyselina boritá či peroxid acetonu. A světe div se, kyselina boritá je povoleným konzervantem pro kaviár. A já jsem si říkal, proč mě nechutná....
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Tak se dívám, že Indrol ten průšvih nemá poprvé:
http://www.potravinynapranyri.cz/Detail.aspx?id=3166
http://www.potravinynapranyri.cz/Detail.aspx?id=1918
Takový dodavatel se Tescu skutečně vyplatí...
http://www.potravinynapranyri.cz/Detail.aspx?id=3166
http://www.potravinynapranyri.cz/Detail.aspx?id=1918
Takový dodavatel se Tescu skutečně vyplatí...
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Zrovna na mě vyskočilo toto (jako na zavolanou): Salmonela v mletém mase z Polska
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...
- ZdenekHQ
- Administrátor
- Příspěvky: 25593
- Registrován: 21 črc 2006, 02:00
- Bydliště: skoro Brno
- Kontaktovat uživatele:
Ne, beru maso (vepřové, hovězí) dvakrát do roka od profíků. Z českého chovu (dá se někdy ověřit i podle razítek na kůži, záleží, jestli vezmu vepřovou půlku nebo bouraný maso).
Jen jednou jsem koupil od soukromníka, maso tvrdý jak šutr a navíc mě jeho manželka pomluvila po celé vesnici, že jsem mu - po vzájemné dohodě - zaplatil až o pár dnů později na účet.
Jen jednou jsem koupil od soukromníka, maso tvrdý jak šutr a navíc mě jeho manželka pomluvila po celé vesnici, že jsem mu - po vzájemné dohodě - zaplatil až o pár dnů později na účet.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]