Jsme to co jíme...

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Uživatelský avatar
Nika
Příspěvky: 191
Registrován: 17 úno 2008, 01:00
Bydliště: Dačice
Kontaktovat uživatele:

#316 Příspěvek od Nika »

Zelený čaj a espresso z vánočního kafovaru.
Silvestra slavíme obvykle v červnu, venku, v teple. :D

Uživatelský avatar
Killroy
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4147
Registrován: 08 pro 2007, 01:00
Bydliště: Plzeňsko

#317 Příspěvek od Killroy »

Další lahůdka posvěcená EU.. :chlupus: :puke:
Zní to odporně, ale je to tak. Do vek, koblih i buchet se běžně přidává bílý prášek E 920, který se vyrábí z vlasů, chlupů, nehtů a kopyt. Většina se přitom vyrábí v Číně rozpuštěním vlasů, kupříkladu z kadeřnictví, peří, oslích kopyt a prasečích štětin ve velkém množství koncentrované kyseliny chlorovodíkové.
Přílohy
EU_pochoutka.pdf
(90.28 KiB) Staženo 105 x
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…

Uživatelský avatar
Habesan
Příspěvky: 6924
Registrován: 12 led 2009, 01:00
Bydliště: Plzeňsko
Kontaktovat uživatele:

#318 Příspěvek od Habesan »

Ale je to antioxidant, takže je to zdravé.

Mě by to tak moc nevadilo, kdybych měl jistotu, že se to vyrábí pouze z prasečích štětin, jen by to nebylo úplně Halal.
Sháním hasičák s CO2 "sněhový", raději funkční.
(Nemusí mít platnou revizi.)
(Celkově budu raději, když se to obejde bez papírů.)

Jirka
Příspěvky: 2031
Registrován: 01 črc 2005, 02:00
Bydliště: zbídačený kraj
Kontaktovat uživatele:

#319 Příspěvek od Jirka »

... a co že tu nejsou lahůdky z Polska? :)
http://aktualne.centrum.cz/finance/naku ... ?id=769181
*****

Uživatelský avatar
kejki
Příspěvky: 2270
Registrován: 10 lis 2009, 01:00
Bydliště: u Velvar, mezi D8 a R7

#320 Příspěvek od kejki »


Uživatelský avatar
Hejnicek
Příspěvky: 2022
Registrován: 16 čer 2004, 02:00

#321 Příspěvek od Hejnicek »

Sice vydrzim hodne,
ale info o tom, ze v Polsku pridavali do uzenin maso zdechlych krav,
to uz me fakt udivilo.

Ta konina je proti tomu slaby odvar.
Mozna s tim muze jeste soutezit o prvni misto jed na krysy.

Uživatelský avatar
mtrencin
Příspěvky: 128
Registrován: 29 bře 2012, 02:00

#322 Příspěvek od mtrencin »

Máte radi chrumkavé dopečené kaiserky ..... atď
Ak áno tak som som sa na vlastné oči presvedčil že zmznutý polotovar určený na dopečenie pochádza z krajiny dobrej cestarskej soli v potravinách
Ja som jediný z rodiny to nejedol proste mi to nešmakovalo teraz už to z rodiny nechce nik.

Uživatelský avatar
mtrencin
Příspěvky: 128
Registrován: 29 bře 2012, 02:00

#323 Příspěvek od mtrencin »

Aj toto bude o jedle keď to zgenerálkujem
Nerozoberal niekto
robot Zbrojovka ZU1 do šrofika?

Uživatelský avatar
mtrencin
Příspěvky: 128
Registrován: 29 bře 2012, 02:00

#324 Příspěvek od mtrencin »

Lenže poľnohospodári, ktorí to robia poriadne sa vďaka blcom úradníckym z EU neuživia. Dopestujú chutné ale krivé uhorky ktoré nepredajú. Alebo im ich zakážu predávať. atď.... atď.

Uživatelský avatar
ZdenekHQ
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 25593
Registrován: 21 črc 2006, 02:00
Bydliště: skoro Brno
Kontaktovat uživatele:

#325 Příspěvek od ZdenekHQ »

Seznam nadšených ohlasů :

http://www.hame.cz/cs/company/detail/id ... zkaznk-ham

Malý příklad :
A paštika s česnekem ta tedy nemá CHYBU! Moc Vám děkuji za velice chutné výrobky.


Přeji vám, ať pokračujete touto cestou kvality. Vaše výrobky nepotřebují reklamu. Když v práci svačim Vaši paštiku s česnekem, kolegové tvrdí, že to neni možné, jak krásně voní. A je to tak. Přeji Vám hodně spokojených zákazníků a pokračujte tímto směrem.
Složení: vepřové sádlo, vepřová játra, voda, pečené vepřové maso (13 % hm.), vepřové maso, přísady: škrob, koření, extrakty koření, sušená zelenina, česnek a petržel, cukry, emulgátor E 472c (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin), antioxidanty E 331 (citronany sodné), E 315 (kyselina erythorbová), E 330 (kyselina citronová), sůl, mléčná bílkovina, zahušťovadlo E 412 (guma guar), E 415 (xanthan), želírující látka E 407 (karagenan), zvýrazňovače chuti E 621 glutamát sodný, E 635 5´-ribonukleotidy sodné), solicí směs (sůl, kozervant E 250 dusitan sodný), pažitka, regulátor kyselosti E 262 (octany sodné). Obsah masa: 21 % hm. Obsah tuku max. 40 % hm.
Dobrou chuť.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]

Uživatelský avatar
Killroy
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 4147
Registrován: 08 pro 2007, 01:00
Bydliště: Plzeňsko

#326 Příspěvek od Killroy »

http://www.novinky.cz/domaci/382536-tra ... olska.html

Další Tricatel hnus a ani pes to nežere.. Některý možná ano, náš tedy ne.


.
Na SZ a maily od uživatelů se žádným přínosem pro toto fórum zásadně neodpovídám a mažu je bez přečtení…

Uživatelský avatar
rnbw
Příspěvky: 32312
Registrován: 21 bře 2006, 01:00
Bydliště: Bratislava

#327 Příspěvek od rnbw »

Tie Opavia piskoty boli hnusne (sypke) uz predtym, od predchadzajucej zmeny pred x rokmi.

Uživatelský avatar
ZdenekHQ
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 25593
Registrován: 21 črc 2006, 02:00
Bydliště: skoro Brno
Kontaktovat uživatele:

#328 Příspěvek od ZdenekHQ »

Taky jsem o tom četl + viděl na stream.cz

To je to neustálé zkvalitňování... Já s tím naštěstí krmím jen papoucha a mám staré zásoby.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]

Uživatelský avatar
ZVUK2000
Příspěvky: 3855
Registrován: 22 dub 2012, 02:00
Bydliště: Karvinsko

#329 Příspěvek od ZVUK2000 »

To je výzva pro domácí malovýrobce aby to pšonské svinstvo nahradily.

Uživatelský avatar
Hejnicek
Příspěvky: 2022
Registrován: 16 čer 2004, 02:00

#330 Příspěvek od Hejnicek »

Taky jsem ten clanek o piskotovem hnusu cetl.
Takze uz nekupovat. Dort ze zakysane smetany sbohem :( Snad draha misto Opavie najde nejakou nahradu.

Ujizdel jsem na susenkach Esicka. Ale uz mi ted moc nejedou. Nevim, jestli to je mnou nebo susenkama :)

Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“