No vidíš, nečekal bych téma rybí polévky v půli roku. Ale proč ne?
Mám k tomu jen pár praktických poznámek- hlavně pro ty, kdo ještě nevařili.
1. podstatné je z hlavy vytáhnout celá žábra. Beze zbytku. Používám k tomu prsty, vytrhnu je ven, doberu zbytky. Nesmí zůstat ani kousek, jinak polévka zhořkne!
2. Vydloubu oči. Možná nemají vliv na chuť, ale ten pohled...
3 Osobně nemusím mlíčí, ale jikry tam musejí být, jinak to nejde.
4. Není špatné vzít tyčový mixér, zeleninový základ pomixovat s první částí masa z hlavy. Polévka je potom krémová, jemná.
5. Asi by se našlo víc věcí, ale 20 let už nechodím na ryby, tak zapomínám....
Ale jinak přeji dobrou chuť
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Civilizace založená na oboustranné lepící pásce nemůže dobře skončit...
I kdyby se z tebe jednou stal král, neodsuzuj lidi, kteří ti nebudou provolávat slávu- raději se zeptej sám sebe, proč tomu tak není...